Forever 21 shopping haul: accessoires

Hey lieve bloggers! Ik heb me vorige week donderdag helemaal uitgeleefd op de website van Forever 21.
Ik heb naast deze leuke accessoires die ik hier ga tonen, ook enkele kledingstukken gekocht. Deze komen zeker nog voor in outfit posts!

Oorbelletjes
Op deze ongelooflijk schattige oorbelletjes was ik onmiddellijk verliefd. Alles wat ik mooi vind is hier samen gecombineerd. Het wit, goud en roze is gewoon wow. Deze worden zonder twijfel één van mijn favoriete oorbelletjes! 
Nog oorbelletjes, voor de verandering. Och, deze kan je nooit genoeg hebben! Ik heb voor deze gekozen eigenlijk vooral voor de witte bloemetjes (3e paar van boven te beginnen). Al de andere zijn (héél) leuke extratjes. Ik heb een kleine verslaving aan goud dus al deze oorbelletjes komen goed van pas. En zoooo goedkoop!

Het laatste paar oorringen dat ik heb gekocht zijn deze schatjes. Ze zagen er zo licht uit én ze zijn goud of course, dus ik moest ze gewoon hebben! Ze passen zo mooi bij mijn haarkleur en glinsteren ook nog eens op een mooie manier! Niet te opvallend!
Ringen
Deze vingertop-ringen zijn één woord waard: WAUW. Ik zoek deze toch al vrij lang en heb ze eindelijk gevonden! Yes! Ik wou simpele ringetjes maar toch ook weer speciale. De kronkelvorm is zo ongelofelijk leuk! Deze zullen snel in een ootd-post verschijnen!
Kettingen
Een lange ketting is ook altijd zo fijn om te dragen. Ik heb er denk ik 100… Maar ze passen allemaal niet meer echt bij mijn stijl die ik nu heb. Deze daarentegen is gewoon perfect. Ze bestaat uit een kort stukje en een langer deel, wat ik samen perfect vind. Het korte deel is een simpel goud schijfje, ja weer goud, en aan het langere deel hangt een simpel kwastje.
Het laatste stuk is deze gouden bloemenketting. De reden waarom ik deze wou is omdat ze zo subtiel en elegant is. De bloemetjes zijn zo fijn maar komen zo mooi tot zijn recht op een simpele blouse of sweater. Deze gaan elke keer opnieuw de finishing touch aan mijn ouftit geven!
Ja ik heb flink geshopt, maar dat mag wel al eens! De kledingstukken zien jullie binnenkort verschijnen!
xoxo Kelsey
Advertenties

2 gedachten over “Forever 21 shopping haul: accessoires

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s