NEW IN: Nike free run

Hey bloggers! Eindelijk heb ik ze! Mijn flashy roze nike free runners. Ik was zo gelukkig toen ik eindelijk het juiste kleur online had gevonden. En vandaag zijn ze aangekomen! Sorry van de slechte kwaliteit van mijn foto’s, ze zijn snel met mijn iPhone genomen.

Ik heb de schoenen hier onder een simpele jeans aan. Ik ben niet echt van plan om ze als gewone schoenen te dragen maar ik wou ze snel aantrekken daarmee dus. Ook al vind ik het niet mis staan.

De details.
Oh ik ben er zoooo blij mee! Als ik ze aan heb, loop ik precies op wolkjes. Blijft een aanrader!
xoxo Kelsey
Advertenties

8 gedachten over “NEW IN: Nike free run

  1. Dank je wel! En deze heb ik op een niet zo bekende site gevonden maar het waren alleen roze op die site. Ik denk dat de gewone zwarte nog steeds op de site van nike te vinden zijn! De roze waren een zoektocht maar de zwarte moet wel lukken normaal 😉 xoxo

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s