NEW IN: nude lipstick and eyeshadow

Hey girlies! Ik realiseerde me net dat ik de laatste tijd echt al veel posts heb geplaatst. Och, beter te veel dan te weinig ;-). Vandaag ging ik naar ’t Kruitvat met als doel een lippenstift  te vinden die ik eventueel elke dag zou kunnen dragen. Hij moest dus cheap, zacht en gemakkelijk aan te brengen zijn. Well, mission accomplished! En ik kon nog aan iets anders niet weerstaan…

 

Et voilà! Ik heb gekozen voor een lipstick van Essence voor nog geen 3 euro! Cheap? Check! Ik vind hem er zo al klassevol uitzien. Zwart geeft voor mij een cleane en zoals ik al zei klassevolle uitstraling weer. Hij is niet zo groot dus ook gemakkelijk mee te nemen!

Ik nam hem mee in de kleur ’15 OH SO MATT!’ en wowie wat een perfect nude kleurtje! Elke dag draagbaar? Check! Hij is lichtbruin met een zachte roze schijn. Ook mat natuurlijk. Het enige nadeel aan matte lippenstiften vind ik dat je echt alle onzuiverheden op je lippen ziet. Deze lijn bevat echt zoveel leuke kleurtjes! Ik zou ze allemaal eigenlijk wel willen maar zoals ik al zei mijn doel was om buiten te stappen met een zachte nude lippenstift.
Ik liep even voorbij het gedeelte van Catrice. Je kent het wel, gewoon eens een kijkje nemen. Maar dan zag ik dit schatje. Elke keer opnieuw twijfel ik om een oogschaduw palet te kopen maar deze keer dacht ik: gewoon doen! Dus heb ik de verleiding niet kunnen weerstaan om deze ‘Absolute Nude Eyeshadow Palette’ mee naar huis te nemen. Hier ben ik zeer blij om want anders zou ik toch weer spijt gehad hebben. 
Dit zijn de kleurtjes. Ik vind het jammer dat de eerste twee niet zo goed te zien zijn en erg op elkaar lijken. Maar dit komt omdat mijn binnenarm vrij wit is natuurlijk. Op de ogen geeft het wel een zeer mooi effect! De andere kleuren lijken op de foto ook vrij hetzelfde maar dat is niet zo. Je kan hier een mooie look met combineren! Je kan dit palet dagelijks gebruiken om je look af te maken maar ook in het weekend om er helemaal geweldig uit te zien! En ook leuk natuurlijk: voor ongeveer 5 euro!
xoxo Kelsey
Advertenties

2 gedachten over “NEW IN: nude lipstick and eyeshadow

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s