Pink box full of make-up

Mijn middag heeft een onverwachte maar leuke wending gekregen. Mijn mama had ineens zin om naar de winkelstraat te gaan. I’m in! Ik heb me helemaal laten gaan op vlak van make-up in ‘Action’ en ‘Kruidvat’. Zoals jullie zien zit mijn roos mandje, dat ook uit de action komt, behoorlijk vol!

Action

Laten we direct met dit enorme ‘eyeshadow palette’ van ‘Max&More’ beginnen. Ik ben eerder voor de zachte nude kleuren en mijn mama voor de fellere kleuren dus dit palette was perfect om samen te gebruiken! De kleurtjes geven heel goed af en gaan dus zeker een mooi effect geven. Dit is het NΒ°2 Sunset Palette.Β 

Ook nam ik enkele basic dingetjes mee, deze komen altijd van pas. Sponsjes voor mijn fond-de-teint aan te brengen, enkele borsteltjes en een puntenslijper. Wederom allemaal van ‘Max&More’.
Een goede blush vinden is niet zo easy. Maar ik vond deze er wel zacht uitzien en dat vind ik net mooi. Niks zo erg als een meisje die kaken heeft zoals een opgemaakte barbie. The less, the better. Dit is de kleur ‘Rosewood’.
(Sorry voor de stofjes op mijn foto, oopsie) Het leuke is dat wanneer je het potje opendoet, eronder een borsteltje met een klein spiegeltje verstopt zit.
Dit is meer een keuze van mijn mama. De blauwe kleurtjes gaan zeer mooi samen maar toch ben ik meer voor het witte! Het borsteltje vind ik wel zeer klein.
Hoe geweldig is het dat je in ‘Action’ nagellakjes kunt kopen van ‘Maybelline’ voor absoluut geen geld? GEWELDIG. Over deze twee komt er zeker nog een review!

Ik nam een goude en een metallic nagellakje mee. Ik vind dat het metallic lakje een paarse schijn heeft. Dit vind ik wel fijn, zo heeft het toch een specialer effect.
KruidvatΒ 

Mijn mama vond dat ik ook eens een mascara moest proberen van het merk ‘Essence’. Ze zijn heel goedkoop en een collega van haar zei dat ze super goed zijn! Let’s hope so! Essence benoemt deze als hun beste mascara. We’ll see…

En dan mijn favoriete aankoopje. Deze lippenstift van ‘Essence’. Eerder deze week vertelde ik jullie al in mijn post ‘NEW IN: nude lipstick and eyeshadow‘ over de nude lipstick van Essence. Ik vond hem zo goed dat ik vandaag nog eentje aan mijn collectie wou toevoegen. Een roze die ‘Flirty Pink’ heet. Hij geeft een heel zachte kleur. Perfect voor naar school! Mijn topper vandaag!
xoxo Kelsey


Advertenties

4 gedachten over “Pink box full of make-up

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s