iPhone diary #1

Excusez-moi. Ik had maandag gezegd dat ik gisteren ging posten over mijn afgelopen weken. Maar toen kregen we het ongelofelijke nieuws dat mijn tante was bevallen van dit klein wondertje. Daarom een dagje later dus.

Kaderdag Leuven
5oktober2014
Ondertussen is het al langer dan twee weken geleden dat ik de mogelijkheid kreeg door mijn dansschool om enkele workshops mee te pikken in Leuven. Ik deed: Breakdance, Lyrical Hiphop, normaal gezien Funky Jazz maar dit werd Dancehall wat ik absoluut niet erg vond en als laatste House. Een vermoeiend maar super leuk dagje!

Online spulletjes Pull&Bear
6 oktober 2014
Mijn pakketje van Pull&Bear was aangekomen. Oh wat was ik blij! Ik had een nieuwe jas en een shoppertas besteld voor naar school. Mijn jas zal je nog in een outfit post vinden maar hier zie je mijn tas alvast.

Lekker genieten na school
7 oktober 2014Β 
Woensdag 8 oktober hadden we geen les dus dinsdag na school besloten Amber en ik lekker te genieten van een Brusselse wafel en een tasje koffie.
Ieper
10 oktober 2014
Vrijdag gingen we met school naar Ieper omdat we volop over WO I aan het leren zijn. Wow, wat was dit de moeite. Rijen graven tot waar je maar kijken kan, wat een pakkend beeld.

Shoppen met de mommy
11 oktober 2014
Shoppen is misschien een groot woord maar we zijn toch met enkele leuke dingetjes naar huis gegaan. Ik kreeg van mijn mama 2 dingetjes dat bovenaan mijn wishlist stonden! Een lekker warme geruite sjaal met verschillende kleurtjes en zwarte ankle boots met een gemakkelijke hak onder.

Run for our lives
12 oktober 2014
Mijn tweede sportieve zondag op rij. Ik sportief op zondag? Ja hoor! Ik deed samen met mijn vriendje en zijn familie mee aan ‘Run for our lives’. Een loop van 5km met verschillende hindernissen. Het was super vuil, nat, vermoeiend maar vooral leuk!
Mijn lievelingseten
14 oktober 2014
Nu bestaan mijn dagen gewoon uit naar school gaan maar gisteren kon ik een hele dag uitkijken naar het avondeten want we gingen chinees eten! The best there is! En er na natuurlijk mijn kersvers neefje gaan bezoeken.

Wat hebben jullie de laatste tijd zoal gedaan?
xoxo Kelsey

Advertenties

2 gedachten over “iPhone diary #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s