Primark shoplog

Allemaal dolgelukkig voor Primark in Eindhoven, voelt elke keer als thuiskomen, haha! Ik heb gisteren een gezellig dagje gehad en heb weer leuke dingetjes kunnen scoren. Wil je weten wat? Lees dan snel verder!

Ook al wordt het alleen maar kouder en kouder toch kon ik dit leuk pyjamaatje niet laten liggen. Lange kousen er onder en een lekker warme trui en hij is winterproof!
Deze gilet is gewoon perfect voor mij! Hij heeft een zachte zandkleur die eerder naar wit gaat en er zitten leuke gouden glinstertjes in. Hij is niet te lang en dat is perfect voor mijn 1.64 meter anders lijk ik nog kleiner. Deze is ook nog eens lekker warm en kan je met zoveel combineren!

Over een echte wintertrui gesproken! Ongelofelijk hoe warm deze is en ook zo ontzettend mooi! Het is een wollen trui die uit witte en lichtbruine wol bestaat.

Ik heb zeker tien hemdjes in mijn kast hangen maar toch wou ik dit ook meenemen. Ik vergelijk dit met een bouwvakkershemdje. Ruitjes en een dikkere stof. Perfect nu het kouder aan het worden is. Op de foto heb ik 1 mouw opgerold en de andere gewoon losgelaten, zo kunnen jullie zien dat het allebei wel mooi is.
Dit is zonder twijfel mijn favoriet kledingstuk dat ik gisteren heb gekocht. Het is een vestje dat tussenin een blazer en een bomberjacket zit. Wowie dus! De kleuren zijn ook helemaal ik. Ik hou van zachte nude kleuren maar ik ben minstens even gek van opvallende kleurtjes en zwart! 
Een goede trainingsbroek vinden is al een missie op zich. Ik vind altijd dat ze te breed zijn, de kleur niet goed is… Maar deze is lekker aansluitend en het zwart en grijs kan je met alles combineren. Mission accomplished!

Ik ging opzoek naar lekker warme kousen die ik in mijn ankleboots kan dragen. Ik vind het net leuk dat ze boven je botjes uitkomen. Deze schatjes waren precies wat ik zoek, neutraal maar leuk!
A statement it is! Ik ben helemaal zot van statement-necklaces. Maar ik vind ze elke keer hun geld niet waard. Dit schatje is super mooi en maar 5 euro, deze moest ik gewoon hebben!

Hoe lang ik al opzoek ben naar schoentjes zoals deze, je kan het je niet voorstellen! Ik had dan ook niet verwacht dat ik mijn droompaar in de Primark zou vinden. De wonderen zijn de wereld nog niet uit zou ons mama zeggen. 

Enkele basics meenemen moet ook gewoon in een winkel zoals deze. Simpele zwarte handschoentjes, een paar pincetjes en enkele make-up borsteltjes. Kijk hoe schattig de uiltjes op de pincetjes zijn!
Wat een geslaagde dag! Wat vinden jullie van mijn aankopen?
xoxo Kelsey

Advertenties

6 gedachten over “Primark shoplog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s