Mijn favoriete lipsticks

Tegenwoordig ben ik helemaal verslaafd aan lipsticks. Vroeger vond ik lipstick verschrikkelijk, voor mij was het gewoon iets dat voor een ambetant gevoel op mijn lippen zorgde. Maar toen kocht ik mijn eerste Babylips: de blauwe die geen kleur afgeeft op mijn lippen. Dan wou ik de roze toch eens proberen en nu is het mijn nieuwe verslaving.

Essence: 64-Flirty Pink

Deze draag ik het meeste. Hij is perfect om elke dag net iets meer aan je lippen te geven. Hij is zacht roze met een leuke glitter. Deze lipstick is ook zeer gemakkelijk aan te brengen en plakt helemaal niet ook al is hij licht romig. 
Sephora: N°15 Rouge Shine

Deze is en blijft mijn schatje. Ik kocht deze afgelopen zomer in Italië. Deze is net iets zachter dan de lipstick van Essence maar glittert wel iets feller. De reden dat ik deze minder gebruik is stiekem gewoon omdat ik niet wil dat hij opgeraakt, oops. 
Essence: 15-Oh So Matt!


Essence heeft echt altijd zo leuke namen voor hun lipsticks. Net zoals bij deze matte nude lipstick. Ik weet niet goed welk kleur ik op deze lipstick moet plakken. Soms is hij eerder roze en soms eerder zacht bruin. Net zoals de vorige van Essence is hij ook zeer makkelijk aan te brengen.
Babylips- Pink Punch


Deze moest er ook gewoon bij. Het leuke aan de lippenbalsems van Babylips is dat ze je lippen goed verzorgen maar (sommige) ook nog eens een leuk kleurtje aan je lippen geven. 
Van links naar rechts:
Babylips: Pink Punch 
Essence: 15-Oh So Matt!
Sephora: N°15 Rouge Shine
Essence: 64-Flirty Pink
Welke lipsticks gebruiken jullie zoal? 
xoxo Kelsey
Advertenties

8 gedachten over “Mijn favoriete lipsticks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s