Lovely Jewelry #1

Eerst en vooral: sorry sorry sorry. Ik heb al zolang niks meer gepost. Het is veel te druk geweest en de komende weken worden alleen maar drukker. Eenmaal de examens voorbij zijn, ‘bombardeer’ ik mijn blog terug! 
Vandaag stel ik jullie een nieuw rubriekje voor: Lovely Jewelry. Dat is de naam die ik geef aan de juwelen die ik zelf ontwerp. Ik heb al verscheidene armbandjes en ringen ontworpen maar vanaf nu laat ik jullie mijn nieuwe creaties dus ook zien. Deze keer heb ik gewoon simpele oorbelletjes.

Enkele kleurtjes: 

In mijn oor: (sorry van de slechte kwaliteit)

Wat vinden jullie van deze roosjes?
xoxo Kelsey
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s