iPhone Diary #8 | sporten, beautyavond en rubberen laarzen

Hé peeps! Het is weer even geleden dat ik een diary heb geplaatst, maar geloof me, ik heb veel gedaan de laatste weken! Weg met vriendinnen, goed gesport, dansles gaan geven, beautyavond bijgewoond… En ohja, dit weekend zijn mijn rubberen laarzen mijn meest gedragen schoenen…

Deze foto nam ik twee weken gelden op zaterdag, toen ik outfit foto’s ging nemen voor Annabelle haar blog, voor haar collaboration met Subdued! De foto’s en de geweldige Annabelle, vind je hier!
Vorige week zondag had ik veel werk voor school omdat ik maandag een examen van Wiskunde had. Daarom een eitje voor de student! Tijdens mijn pauze, zat ik niet stil! Work-out time!
Even een selfie tussendoor omdat het kan! Maandag kwam ik ongelofelijk blij thuis. Mijn mama had mijn kleerkast opgeruimd. ( Dank je wel, mama, je bent de beste). Hier zie je de helft van mijn kleerkast dus ze had wel wat werk, oops.

Dinsdag ochtend was ik zo blij dat ik eindelijk mijn bovenste wimpers eens had gekregen zoals ik ze altijd zou willen! Jammer genoeg lukt dit niet :-(.
’s Avonds woonde ik samen met mama een beautyavond bij. Dat was super gezellig en ik heb ook veel bijgeleerd over verschillende soorten crèmes voor je gezicht. Jammer genoeg zat er eentje tussen waar ik de volgende dag een allergische reactie van kreeg. Rode, droge plekken verschenen op mijn gezicht, gelukkig is er nog zoiets als een coverstick!
Zoals elke woensdagmiddag stond ook deze week dansles geven op het programma! 
Donderdag startte ik de dag met mijn haar stijl en een ‘chill-dotje’ . Maar toen ik ’s avonds een regenbui over me kreeg, was de rechtse foto het resultaat. Kroezelend, krullend haar. Buh! 
Diezelfde avond ging ik met mama en mitteke (lees: oma) chinees eten. My fav! Links zie je het hapje dat we kregen en ik ben echt verslaafd aan dit hapje. Ik zou er een hele schotel van op kunnen!
Vrijdag na school het weekend inzetten met gezellig iets te gaan drinken met de vriendjes!
Daarna gingen we naar de spaghetti-avond op school. Yummie! De vlaggetjes links kwamen goed van pas!.Vanaf je er eentje in de lucht stak, kwamen ze meteen!
Ook had onze school nog een dessertenbuffet georganiseerd. Daar zeg ik geen nee tegen! Het was super gezellig. We zaten bij kaarslicht een stukje taart te eten, super toch?
Volgende week is het hét grote feest van onze dansschool. Mijn dansschool bestaat namelijk 50 jaar dit jaar. Hiervoor is er een speciaal optreden georganiseerd dat zich voor een keertje in een mega tent midden in een veld bevindt. En ja omdat wij in België altijd zo mooi weer hebben, uh nee, komen mijn rubberen laarzen goed van pas! Ik heb ze gisteren al aangehad voor naar de repetities te gaan, vandaag al 2 keer en straks nog een keertje. Hopelijk mogen ze volgende week bij het optreden zelf thuis blijven. Komaan zonnetje, doe je best!
De laatste weken zijn al zeer druk geweest en het houdt maar niet op… Nog één weekje school en dan vakantie, joepie!

xoxo
Kelsey

Advertenties

4 gedachten over “iPhone Diary #8 | sporten, beautyavond en rubberen laarzen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s