OOTD : schooloutfit

Hé lieve bloggers, dinsdag ging ik na school met Annabelle outfit foto’s nemen. Uh waarom na school? Annabelle mag samenwerken met dé winkel Subdued. Hoe geweldig is dat? Maar ze verdient het helemaal! Ze had aan mij gevraagd om foto’s te nemen van haar outfit en deze vind je hier. Het is zeker aan aanrader om haar te volgen want zij is nu eens echt een topmeid! 
Ze wou ook foto’s nemen van mijn outfit en natuurlijk vind ik dit ook altijd wel leuk, oops. Ik had me er niet echt op voorbereid dus de outfit in deze post is gewoon mijn schooloutfit, maar hé, het blijft een outfit ;-). Lees snel verder om meer foto’s te zien!

         

WHAT AM I WEARING?
Hemd – H&M
Zwarte top – H&M
Broek – Pieces
Ketting – H&M
Sjaal – H&M
Schoenen – Sperry
(oops veel H&M, haha)
xoxo
Kelsey

2 gedachten over “OOTD : schooloutfit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s