OOTD: little touch of summer

Zalig dat het eindelijk terug vakantie is, alleen gaat het weer veel te snel voorbij gaan… Twee weken lijken nu nog geweldig lang maar voor ik het weet zit ik weer op de schoolbanken. Op het moment dat jullie dit lezen zit ik normaal in de auto op weg richting de Primark. (vreugde dansje) Ik heb vandaag voor jullie één van de outfits die ik een tijdje geleden droeg!

             

Ik ga binnenkort ook een post schrijven over hoe ik mijn haar krul! Mijn trucje om je haar super snel te krullen maar het toch mooi te krijgen.

I’M WEARING:
Witte top – Primark
Witte blouse – H&M
Bordeaux broek – Pieces
Schoenen – Sascha
Ketting – Veritas
Ringen – Primark

xoxo
Kelsey

Advertenties

4 gedachten over “OOTD: little touch of summer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s