OOTD : graffiti wall

Gisteren had ik een gezellig dagje met mijn mama en kon ik het niet laten om mijn nieuwe broek en nieuw truitje al aan te trekken die ik dinsdag had gekocht in de Primark in Eindhoven. (shoplog volgt) Omdat ik wil proberen om meer en meer outfits te delen met jullie liet ik mijn mama snel enkele fotootjes nemen. Kijken jullie mee naar mijn nieuwe aanwinsten?

WHAT AM I WEARING?
Blazer – H&M
Blouse – Primark
Broek – Primark
Tas – Primark
Schoenen – X
Zonnebril – Primark

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s