Primark Shoplog april 2015

Hé girls, zoals jullie reeds in mijn laatste outfit post konden lezen (deze vind je hier!) ben ik dinsdag naar de Primark geweest in Eindhoven. Nu de zomer voor de deur staat, kon ik het niet laten om in de nieuwe zomer collectie te gaan snuffelen! Ik heb me weer helemaal kunnen uitleven en heb een hoop nieuwe leuke dingen. Kijken jullie mee?

Sommigen onder jullie weten misschien dat ik dans (anders weten jullie het nu haha) en deze elastieken waren dus iets waar ik al een lange tijd achter zocht. Om mijn lenigheid nog wat meer te trainen maar om te sporten in het algemeen eigenlijk. Ik vond het baby blauw kleurtje geweldig en met grijs doe je niks verkeerd natuurlijk. Meepakken dus!

Verder nam ik ook roze sponsjes mee om mijn gezicht te reinigen, een hoop nieuwe rekkers (50 om exact te zijn, haha), een zonnebril en een klein spiegeltje voor in mijn handtas. Hoe schattig is ‘ie?
Deze zak is normaal bedoeld om je bikini in te stoppen. Ik vond de print zo leuk dat ik hem heb meegenomen om kleine spulletjes in kwijt te kunnen. (Je kent dat wel, die kleine spulletjes die je altijd kwijt speelt in je handtas). Super leuk én handig dus!
Een ‘chill-short’ zoals ik hem noem, haha. Deze is super omdat hij iets langer is en dus écht chill is. 

Ook dit soort t-shirts draag ik ongelofelijk graag. Je kan er oneindig veel outfits met samen stellen. Ik nam een beige variant mee. Ik vind het ook extra fijn dat de mouwtjes niet te lang zijn en een omgeslagen rand hebben.

Dit oranje pareltje (dat er op de foto een beetje raar uitziet, oops) kon ik echt niet laten liggen. De kleur alleen al zorgt er voor dat ik echt een zomers gevoel krijg. Zalig gewoon. De rug bestaat uit 3 strikjes met een lichte opening. Maar echt wel een lichte, het is niet dat je halfnaakt loopt, hoor.

Deze sandalen moesten gewoon mee. Ik heb er nog geen in dit cognac kleurtje en uiteindelijk kun je deze op zoveel dragen. Ze zijn lekker fijn en simpel en dat vind ik net mooi. De kleur is het best te zien op de bovenste foto.

Ik wou super graag een nieuwe zwarte broek. Met deze gedachte in mijn achterhoofd begon ik naar mijn zoektocht. 1 rek verder had ik deze al direct gezien en het was liefde op het eerste zicht. Hij heeft zilveren ritjes aan de onderkant en is anders afgewerkt ter hoogte van de knie. Echt super mooi als je hem aan hebt!
In mijn outfit post die ik hierboven reeds vermeldde, zie je deze twee items.  Het truitje heeft een mint groene kleur en heeft ook en lichte opening op de rug. De broek is een afgewassen grijze jeans die goed aansluit en zeer gemakkelijk zit omdat ze ook stretcht. In mijn outfit post kunnen jullie deze twee stukken duidelijker zien.

Ik ben helemaal gek op goud. Maar écht gek. Toen ik deze oversized trui zag liggen die met een gouden draad is afgewerkt, moest ik hem wel eens passen. Hij stond super leuk en was zalig om te dragen. Ik kan nu al voorspellen dat dit één van mijn meest-gedragen stuks wordt deze zomer. Het heeft korte mouwtjes maar is toch lekker warm. Perfect dus voor een zomeravond!

Deze blouse is ook zo’n leuk ‘hebbe-dingetje’. Het heeft een goud-bruine kleur (het beste te zien op de onderste foto). Verder heeft het lange mouwen en de achterkant is 1/3 in een ander stofje. Super leuk!

 Leuke zomer kleedjes mogen natuurlijk niet ontbreken. Ik heb er 2 gekocht en de eerste is dit 
roos-/zalmkleurig kleedje met korte vlindermouwtjes en afgewerkt met zwarte kant bovenaan. Het fijne aan dit kleedje is dat het lekker los is voor de zomer en mooi aansluit aan de taille, zodat je figuur toch mooi uitkomt. Dit is ook zo’n kleedje dat je in de herfst gemakkelijk kan aandoen met een nylon-kous en een warmere gilet.

Dit geel kleedje is GEWELDIG. Het is simpel, mooi geaccentueerd en lekker fel voor deze zomer. Ook dit sluit mooi aan aan de taille en loopt dan iets wijder uit.

Als laatste nam ik deze zwarte tas nog mee die perfect is voor naar school. Er kan superveel in en hij zal mooi staan bij bijna elke outfit. 
Wat vinden jullie van mijn aankoopjes?
xoxo Kelsey
Advertenties

4 gedachten over “Primark Shoplog april 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s