TRAVEL | Engeland 2015

Zoals ik reeds in mijn diary van vorige week vertelde ben ik 3 dagen met school naar Engeland geweest. Natuurlijk had ik de tijd van mijn leven en heb ik lekker veel foto’s getrokken! Ik verbleef samen met Annabelle ( de knappie hierboven ) in een gastgezin en ik kon me geen betere roommate wensen. Zijn jullie benieuwd naar waar we zoal geweest  zijn? Kijk dan snel verder naar de foto’s!

Brighton

 Brighton Pier was zo mooi!

Londen

                 

              

Hastings (& Dover)

Terug naar huis met de boot 😦

Ik heb echt geweldige dagen gehad in Engeland, dat kan je wel zien ook! In mijn diary (die je hier vindt ) kan je nog meer lezen over onze trip.
xoxo
Kelsey
Advertenties

Een gedachte over “TRAVEL | Engeland 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s