NEW IN | Lash Princess volume mascara

De zoektocht naar een goede mascara waar je zelf écht tevreden van bent, zal altijd blijven duren. Maar ik kan met plezier zeggen dat deze toch al aardig in de buurt komt! Deze Lash Princess volume mascara van Essence had ik al verscheidene keren zien voorbij komen bij mede-bloggers. Allemaal positief dus ik was benieuwd om hem zelf ook een keertje te testen!

Laten we het eventjes over de prachtige huls hebben. Ik vind hem echt zo leuk! Hij is zo klassevol maar tegelijk ook schattig door het prinsessen-design. De dop is ook super handig om vast te houden wanneer je de mascara aanbrengt. Er zit een soort anti-slip verwerkt in het design op de dop en dit vind ik echt geweldig!

Er zijn 2 varianten van de Lash Princess mascara: volume mascara en false lash effect. Ik ging voor de volume mascara om een simpele reden: ik vond het borsteltje net iets meer speciaal, haha.
Links zie je het borsteltje van de mascara die ik heb en rechts zie je false lash effect. Het rechtse is vrij simpel maar ik denk dat ik deze ook wel ga kopen omdat hij er ook wel veelbelovend uitziet. 

Dit is het borsteltje, het was vrij moeilijk te fotograferen maar ik heb toch mijn best gedaan, haha. Eerst vond ik het een beetje moeilijk om te gebruiken omdat ik dit soort borsteltje niet gewoon ben. Maar het effect is echt ongelofelijk, vanaf dat ik het echt onder die knie heb, zal ik zeker foto’s posten! 
Ik denk dat ik voor de mascara nog geen 4 euro heb betaald dus prijs/kwaliteit gezien is deze op dit moment zeker mijn favoriet!
xoxo
Kelsey
Advertenties

2 gedachten over “NEW IN | Lash Princess volume mascara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s