Mijn eerste MAC kwast, jeej!

Ik was al weken aan het twijfelen om een kwast van MAC aan te schaffen voor bronzer aan te brengen. Ik twijfelde elke keer opnieuw maar uiteindelijk kreeg ik hem van mijn vriendje voor mijn verjaardag! Jaja, happy girl right here. Lees snel verder voor meer foto’s en info!

Als je nog maar naar de kwast kijkt, zou je al verliefd kunnen worden. De kwasten zijn altijd zo mooi afgewerkt bij MAC. Ik kreeg nummer 168. Een brush die perfect is om bijvoorbeeld bronzer aan te brengen, zoals waarvoor ik hem gebruik.

Deze kwast is lichtjes schuin afgesneden wat het zeer gemakkelijk maakt om hem te gebruiken.
Ik kan deze kwast zeker aanraden want ik vind hem geweldig en ik gebruik hem ongelofelijk veel. Een kleine tip: breng een klein beetje doorzichtige nagellak aan over het ingegraveerde MAC teken, anders gaat deze er na een tijdje af. Deze kwast kost net iets meer dan €30 maar hij is het echt waard!
xoxo
Kelsey
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s