OUTFIT | While in Trier

Afgelopen donderdag en vrijdag zijn we op tweedaagse geweest met school. We zijn naar de oudste stad van Duitsland geweest, namelijk Trier. Maar hier kon je reeds meer over lezen in mijn iPhone Diary! Het laatste wat we deden was een kasteel bezoeken die op een vreselijk hoge berg stond. Het voordeel was wel dat je hier een prachtig uitzicht had en van die gelegenheid kon ik natuurlijk gebruik maken om enkele outfit foto’s te maken. Mijn outfit was vrij eenvoudig omdat hij warm en regen-proof moest zijn. Maar mijn regenjas heb ik natuurlijk even uitgedaan voor de foto’s, haha.

SWEATER Pepe Jeans | JEANS Hollister | SHOES Converse
xoxo
Kelsey
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s