OUTFIT | Opening De Cliént

Zoals jullie reeds zaterdag in deze post konden lezen, ging ik vrijdag naar de openingsreceptie van De Cliént in Sint-Niklaas. Vandaag heb ik mijn outfit klaarstaan die ik die avond droeg! Bereid je voor op heel veel foto’s, haha

Zoals jullie kunnen zien koos ik voor een jumpsuit in een beige kleur. Aan de nek is hij afgewerkt met pareltjes en de rug heeft een opening. Als schoenen koos ik voor mijn grijze pumps aangezien de pareltjes ook grijze tinten hebben.

xoxo
Kelsey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s