OUTFIT | Gold is my black

Hi peeps! Eerst en vooral: gelukkig nieuwjaar! Hopelijk hebben jullie goed kunnen vieren en hebben jullie natuurlijk leuke cadeautjes gekregen :-). Vandaag heb ik voor jullie mijn eerste outfitpost van 2016 klaarstaan, jeej! In deze outfit zitten 3 van mijn cadeautjes verwerkt! (Waar ik nog steeds zo ongelofelijk blij met ben!) Kijk snel verder!

Het eerste item is deze perfecte broek van Hollister! Ik kreeg deze en nog een andere van mijn papa. Hollister is eigenlijk één van de weinige winkels waar ik een broek vind die mooi skinny is en niet te lang is voor mijn mini-beentjes.
De blouse die ik draag, is niet nieuw. Deze komt van de Primark. Ik vind hem echt zoooo mooi. Hij blinkt mooi, is in een goudtint en heeft een speciale achterkant. De helft van de achterkant is in een licht door zichtbaar stofje. 
En dan komt nu het tweede cadeautje! Het zijn adidas sneakers maar met gouden pailletjes! Ik ben helemaal weg van ze. Ik vind het altijd leuker om iets te hebben wat ik nog bij niemand heb gezien en deze schoenen heb ik nog nergens gezien! Deze kreeg ik van papa en mijn stiefmama.
Het laatste cadeautje dat ik aanheb, is mijn horloge. Deze is roségoud en van het merk Fossil. Again: thanks daddy! 
Ik denk dat je me wel gelooft wanneer ik zeg dat ik er ongelofelijk blij met ben! Van alle cadeautjes die ik kreeg (en andere dingetjes die ik afgelopen weken kocht) verschijnen binnenkort ook allemaal aparte artikeltjes!
xoxo
Kelsey

Advertenties

6 gedachten over “OUTFIT | Gold is my black

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s