OUTFIT | Beautiful Antwerp

Wauw, het is zo lang geleden dat ik nog een post heb geschreven… Mijn laptop is gecrasht dus dat betekent dat ik met veel foto’s zit en daar dus niet over kan schrijven :-(. Nu heb ik vandaag even de laptop van mijn stiefpapa aangeslagen zodat ik toch nog eens iets kan posten! Afgelopen week had ik vakantie, jeej! Vrijdag ging ik naar Antwerpen en vandaag laat ik jullie zien welke outfit ik droeg. Natuurlijk met heel veel fotootjes zoals altijd :-). Weliswaar onbewerkt aangezien ik hier geen programmaatje op heb.

JAS | H&M
TOP | PRIMARK
GILET | NEW LOOK
BROEK | PULL & BEAR
SCHOENEN | ADIDAS
SJAAL | H&M
RING | FOREVER 21
TAS | ARMANI JEANS

Hopelijk tot snel!

xoxo
Kelsey

Advertenties

2 gedachten over “OUTFIT | Beautiful Antwerp

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s