OUTFIT | Seaside Sicilië

Vandaag heb ik de laatste outfit van in Sicilië voor jullie klaar staan. Deze hebben we genomen in een klein stadje waar je een ongelofelijk mooi uitzicht had. Ik was op slag verliefd! + Ik heb iets nieuws aan dat ik in Palermo kocht, kijk snel verder!

Het nieuwe is… mijn shortje! Haha! Ik kocht deze bij Pimkie. Ik vond het wel een keertje iets anders en hij is zo mooi van kleur. De beige tint kan je met zoveel combineren. Ik ben er heel blij mee! Hij heeft ook een iets hogere taille dus zo lijken mijn benen een beetje langer, oops.

Hoe schattig zijn deze slotjes? Ze waren wel héél erg roest, haha.

JACKET | Pimkie
TOP | H&M
SHORT | Pimkie
SHOES | Adidas

xoxo
Kelsey

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s