NEW IN | Primark hebbedingetjes

Buiten kleren en beauty dingetjes kocht ik in Primark ook nog enkele hebbedingetjes. Lees snel verder om te ontdekken welke!

Ik heb eigenlijk absoluut geen idee wat de naam is van dit ding, haha. Het is dus zo’n ding waarmee je de ploesjes van je kleren haalt. Je snapt me wel, hé? Ik vind hem er zo chic uitzien en ja hoor, hij komt gewoon van Primark. Er zitten twee rolletjes bij. Wel jammer dat de print gewoon als cover was en niet doorgaat op de rol. 
Dit is een kettinkje met twee kettinkjes eigenlijk, één korter en eentje iets langer. Verder zitten er allemaal letters bij waarmee je zelf woorden en dergelijke kan maken en zo aan het kettinkje kan hangen. Super leuk toch? Ik probeerde het direct uit maar hier is wel echt niet goed over nagedacht. Als je er een woord aanhangt, schuiven alle letters voor elkaar, dus je kan het niet eens lezen. Heel jammer, maar ja. Ik gebruik het nu om gewoon één of twee letters aan te hangen, zo is het ook mooi.
Zo dit waren de hebbedingetjes! Primark lag echt vol met leuke spulletjes ook bij de Home afdeling. Zo kwam ik ook met een nieuw kussen naar huis. Maar deze toon ik als mijn hele zetel af is!
xoxo
Kelsey

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s