OUTFIT | Vacay

Zoals jullie reeds konden lezen op mijn blog, ben ik onlangs op reis geweest naar Almeria. Vandaag laat ik jullie één van de outfits zien die ik ’s avonds droeg! Een super leuk kleedje dat btw nieuw is :-).

Ik kocht dit kleedje begin juli in Primark toen ik een dagje naar Eindhoven ging. Ik was op slag verliefd, wat best raar is omdat dit kleedje totaal iets anders is dan wat ik normaal draag. Ik vond de print echt heel mooi en de kleurencombinatie ook. En hij zit zo comfy! Het bruine centuurtje maakt het helemaal compleet. 
Pf als ik deze foto’s zie, mis ik het nog meer. Ik lig namelijk ziek op de zetel nu en dat is helemaal niks voor mij :-(. 

XO,
Kelsey

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s