Update – :(

Aangezien mijn oude computer helemaal dood is, heb ik een tegenslagje op vlak van mijn blog…

Zoals ik vertelde voor ik op vakantie vertrok, had ik een heleboel foto’s genomen van nieuwe producten om aan jullie te laten zien. Deze staan nu op mijn oude laptop en ik kan hier niet meer aan. Ik blijf proberen maar tot nu nog steeds geen hoop van leven, haha. Dus denk ik dat ik alles opnieuw zal moeten fotograferen -spijtig genoeg-. De foto’s waren net echt goed gelukt maar ja, niks aan te doen! Het zal dus nog even wat langer duren tegen wanneer ze zullen verschijnen maar ik doe mijn best! Het zijn leuke make-up artikelen dus ik wil ze zeker met jullie delen.
XO,
Kelsey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s