NEW IN – Choker met gouden triangle

Toen ik mijn tutu bestelde, bestelde ik direct ook deze choker. Iets waar ik allesbehalve spijt van heb!

De choker was reeds te zien in bovenstaande outfit. Deze kan je hier terugvinden.
Ik vond de choker heel mooi aangezien hij vrij subtiel en fijn is. En natuurlijk ook omdat het driehoekje goud is! Ik ben helemaal into de ‘choker trent‘ maar ik vind dat je hier heel ver in kan gaan. Iets te ver naar mijn smaak/stijl. Ik hou het bij de fijne en simpele. Deze is van de website themusthaves.nl, eentje dat ik pas onlangs leerde kennen maar waarop ik nog dikwijls zal bestellen. Deze was €9.95 en is ook in het zilver te verkrijgen.
XO,
Kelsey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s