iPhone Diary #26 – Opendeur Blue Sky, Drake en dikste cursus ooit

Wat een weekje was het weer. Zo kreeg ik de dikste cursus die ik ooit in mijn leven zag, ging ik naar het opendeur weekend van Blue Sky en scoorden we tickets voor het optreden van Drake! Lees snel verder om meer te weten te komen!

Maandag

Maandag kon ik eindelijk mijn boek van het vak Politicologie gaan afhalen. Ik kon ter plekke beginnen wenen toen ik hem zag. Nog nooit zag ik zo een dikke cursus en dan net voor een vak als Politicologie :(. Een boek van A4 formaat, meer dan 600 pagina’s en helemaal geschreven in volle tekst. Nee nee, niet in schema’s. Helemaal in volle tekst. Please help.

’s Avonds kreeg ik het ineens in mijn hoofd om mijn kamer te verzetten. En als dit gebeurt, moet het ook direct gebeuren haha. Zo verzette ik mijn bureau en kledingrek en legde ik nu al mijn kussentjes op mijn bed.
En tijdens het studeren werd ik weer even misselijk toen ik dit zag. De hoeveelheid aan de universiteit is toch wel echt wennen.

Dinsdag

 
Toen ik dinsdag opstond, had ik onverwacht terug wat meer leven in mijn haar. Van nature heb ik bekken maar door de lengte van mijn haar komen deze er niet echt meer door. Dinsdag dus wel, de onderste lagen van mijn haar krulden echt, was echt vreemd om nog een keertje te zien haha.
Na de les ben ik altijd zo blij dat ik naar huis kan, haha.
Omdat ik elke keer als ik thuis kom studeer, trek ik graag iets gemakkelijk aan. Waaronder deze cosy kousen. Wanneer ik dan mijn hondje, Beau, buitenlaat krijg je dit effect, haha. Fashion op z’n best.

Woensdag

 
Ra ra ra, waar was ik ook woensdag weer te vinden? Deze keer was de les wel speciaal! Christian Van Thillo kwam langs in onze les Communicatiewetenschap! Hij is de baas van De Persgroep. Een grote man in België, Nederland en Denemarken dus. Het was echt super interessant. Hij was ook zeer aangenaam om naar te luisteren. Door hem besefte ik wel echt dat Communicatiewetenschappen de juiste richting voor mij is.
 
 
’s Avonds maakte mama mijn lievelingsgerecht klaar. Ovenschotel. Het ziet er misschien niet zo appetijtelijk uit op foto maar geloof me het is heeeeerlijk! 

Donderdag

 
 
Toen we ’s avonds met de auto weggingen, wou mijn hondje continu op de schoot van mijn vriendje zitten. Ja, achter het stuur, allemaal normaal, haha.
Over relationship goals gesproken: ik die blogs lees en mijn vriendje die Fifa speelt. Perfect!

Vrijdag

 
Weer een dagje les maar tijdens de les toch leuk nieuws gekregen. Mijn vriendje kon namelijk tickets voor Drake bemachtigen, jeej!

Zaterdag

 
Voor ik zaterdag moest gaan werken, studeerde ik nog een beetje. Als pauze keek ik natuurlijk een aflevering van Once Upon A Time, favoriete serie!

Zondag

 
Vandaag ging ik met papa naar Gent. Mijn fiets was namelijk kapot en papa ging hem maken. Daarna dronken we nog iets op een terrasje want het was ongelofelijk mooi weer vandaag. Het zonnetje scheen lekker en het was nog vrij warm ook!
 
 
Daarna ging ik naar de opendeur van Blue Sky. Zoals jullie wel al weten, collab ik veel met Blue Sky. De opendeur was echt de moeite. Zo werden er make-overs gehouden, had iemand wimper extentions gewonnen en kregen we allemaal een goodie bag. Als je meer foto’s wil zien, deze vind je hier!
Om deze week af te sluiten, ging ik met mama nog naar Foubert. Mijn vriendje was aan het werk en wij gingen hem (weeral eens) verrassen!
Nu ga ik nog even studeren en dan nog even ontspannen. Hopelijk hadden jullie ook een fijne week!
 
XO,
Kelsey
 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s