OUTFIT – Blue Sky // Big Girly Coat

Deze is zo leuk. Toen ik deze bij Blue Sky zag hangen, zag ik mijn droomjas voor mijn ogen.

Zoals je kan zien, is hij lekker dik wat betekent dat hij dus héél warm is. Perfect voor de koude winterdagen. Hij heeft ook een kap wat ik altijd een meerwaarde vind aan een winterjas. Deze is dan nog eens afgewerkt met roze (fake) fur, top!
Hij is kaki van kleur, wat voor een prachtig combinatie met het roze zorgt.
Ik vind hem echt geweldig. Plus je kan er nog steeds een sweater onder dragen. Degene die ik hier draag laat ik vrijdag aan jullie zien! De outfit van vrijdag is ook de laatste van deze reeks van Blue Sky.
XO,
Kelsey
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s