Eigen website!

 

376f7-img_0769

Ja! Eindelijk is het zo ver. Vanaf nu heb ik officieel mijn eigen stukje internet. Vol inspiratie heb ik zin om nu nog meer te gaan bloggen. Zo is ook de naam van mijn blog veranderd. Van de vertrouwde ‘newyorkblossom’ naar de nieuwe ‘kels-who-else’. Het was tijd voor iets nieuws. De naam ‘kels-who-else’ heb ik te danken aan mijn geweldige vriendje die veel creatiever is op dat vlak, haha.

Wat gaat er nu gebeuren?

Ik ga gewoon verder met bloggen zoals jullie van me gewoon zijn. De posts die ik allemaal geplaatst heb in het verleden, vind je hier ook terug. Elke woensdag verschijnt er een artikeltje. Het kan zijn dat dit binnenkort nog verandert naar elke dinsdag en donderdag. Ook blijft elke zondag een iPhone Diary verschijnen. Na veel tijd en moeite om dit stukje internet te creΓ«ren, heb ik heel veel zin en energie om te bloggen! Zo wil ik terug meer outfits posten, ondanks het verschrikkelijke weer. Ik heb er zin in!

Wat vinden jullie van mijn gloednieuwe website?

XO,

Kelsey

Advertenties

10 gedachten over “Eigen website!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s