iPhone Diary #30 – Eigen website, feesten en Pretty Little Liars

collage-30

We zijn alweer aangekomen bij mijn 30e iPhone Diary. Deze week was voor mij toch wel vrij speciaal: zo ging eindelijk mijn eigen website online! Verder deed ik nog veel leuke dingen dus lees snel verder!

img_7519

Zoals ik hierboven reeds vermelde, ging mijn website deze week eindelijk online. Maandag regelde ik nog enkele dingen en maakte ik hem in orde. Zodat hij dan donderdag echt online kon. Ik was echt blij, beetje té blij misschien, haha.

img_7521

’s Avonds gebeurde er nog iets onverwacht maar o zo leuk. Ik kreeg een melding van Netflix. Hierin stond dat het 7e seizoen van Pretty Little Liars was toegevoegd. EINDELIJK!!! Spijtig genoeg, komen de 10 laatste afleveringen van het 7e seizoen pas in April ’17 uit. Nog even wachten tot het echte einde dus.

img_7522

Dinsdag maakten we zelf pizza. Mmmh.

img_7524

Daarna nog tot ’s nachts studeren met mijn vriend, die de dag erna examen had.

img_7533

Toen ik woensdag naar school moest vertrekken, checkte ik het weerbericht nog even. Het is zo deprimerend om dit te zien.

img_7542

Donderdag zette ik mijn nieuwe producten van KIKO op de foto en studeerde wat. Tijdens het studeren at ik bloemkool met cocktailsaus. ADDICTED!

img_7556

Op vrijdagavond hebben we een soort van traditie dat we met de hele familie bij pepe (lees: grootvader) thuis eten. Deze vrijdag was extra speciaal want ondanks het vele eten dat we reeds op hadden, bakte pepe ook nog eens pannenkoeken. Nu konden we nog extra genieten, haha.

img_7559

Daarna nog wat blogs lezen.

img_7560

En later die avond nog enkele (ja hoor, meer dan ééntje) afleveringen van Pretty Little Liars kijken in mijn bedje.

img_7561

In één van mijn favoriete trainingsbroeken, yessss.

img_7563

Zaterdagavond ging ik samen met mijn vriendje eten in Giardino, ik ging voor de spaghetti carbonara. Zoooo lekker! Maar wel heel zwaar, haha.

img_7565

Ook al zaten we zo vol, we gingen toch nog een ijsje halen. Oeps!

img_7566

Later die avond ging ik nog weg met enkele vriendinnen. Mijn vriendje kwam ook nog met enkele vrienden dus ik heb echt een hele leuke avond gehad!

img_7567

Vandaag moesten we normaal naar een babyborrel. Maar aangezien het hier in België zo ongelofelijk hard aan het waaien is, gaan we niet. Het is echt super gevaarlijk buiten en we moeten ver rijden voor de babyborrel, dus ja. Wel jammer! Nu ga ik nog enkele uurtjes leren en vanavond gaan we naar de film dus dat is ook leuk.

Geniet van jullie zondag, loves!

XO,

Kelsey

Advertenties

2 gedachten over “iPhone Diary #30 – Eigen website, feesten en Pretty Little Liars

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s