KIKO Flawless Fusion Bronzer

img_1216

Onlangs ging ik met mijn vriendje een dagje naar Eindhoven. Natuurlijk kon ik het niet weerstaan om ook even bij KIKO langs te gaan. Ik ging weer met enkele leuke productjes naar buiten, waaronder deze bronzer!

img_1211

De bronzer waar ik voor koos, is deze ‘Flawless Fusion’. Zoals alle KIKO producten zit hij verpakt in het typische zwarte doosje. Het product bevat 12g, wat ik perfect vind. Deze bronzer is een poeder. Ik ben voorlopig nog steeds geen fan van de bronzers in crème vorm. Ik heb nummer 06 Sienna, wat de donkerste is.

img_1214

img_1216

Het doosje van deze bronzer is hetgeen wat me als eerste aantrok. Het is zo ongelofelijk mooi! Ik kan de kleur moeilijk omschrijven, een donker grijs zou ik zeggen? Of donker zilver? Ik vind dat het klasse uitstraalt, haha. Het enige nadeel is dat vingerafdrukken en stofjes wel snel achterblijven op het doosje. Maar dat neem ik er met plezier bij!

img_1218

Aangezien ik het nummer 06 heb, heb ik de donkerste. Ik gebruik altijd een donkere bronzer. De Flawless Fusion ‘collectie’ heeft dus wel voor elk type van huid een variant. Van licht naar donker zijn deze: 01 Natural Tan, 02 Almond, 03 Cinnamon, 04 Honey, 05 Biscuit en als laatste 06 Sienna, die ik heb.

img_1219

Het doosje bevat verder ook een spiegeltje. Ook deze is van zeer goede kwaliteit. Het doosje heeft een goede sluiting en is niet heel groot. Al deze dingen zorgen er voor dat het gemakkelijk mee te nemen is.

img_1222

Hier zie je een swatch. Hij is inderdaad donker maar met mijn huid mag dit wel. Ik vind dat hij zich ook mooi aanpast aan mijn huid. Ik ben heel benieuwd om deze te gaan gebruiken! Maar voorlopig alleen maar goeds en ben ik zeer tevreden van dit product!

De KIKO Flawless Fusion Bronzer Powder is te verkrijgen in de winkels van KIKO en online (je vindt hem hier!) voor slechts €12,90.

XO,

Kelsey

Advertenties

2 gedachten over “KIKO Flawless Fusion Bronzer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s