iPhone Diary #31 – Rozen, nieuwe outfit en Sinterklaas

collage-31

Wat een week was dit… Ik startte met heel veel energie en inspiratie. Zo had ik zin om naar school te gaan, te studeren, noem maar op! Ook vond ik eindelijk een gaatje om nog eens een outfit te shooten voor jullie. Maar jammer genoeg kreeg ik midden deze week een tegenvaller: buikgriep. Pfff. Ik ben er nu wel bovenop maar het was wel een grote domper. Alsnog deed ik enkele fijne dingen, lees snel verder.

img_7571

Toen ik maandag van school kwam, ging ik wandelen met Beautje. He’s such a cutie.

img_7581

’s Avonds pasta koken. Ik was ’s middags na de les bij de Kastart saus gaan halen. Iedereen die dikwijls in Gent komt of woont, kent dit plekje wel, heerlijke pasta’s en hun sauzen kan je ook gewoon afhalen.

img_7584

Pff elke avond sta ik hier weer. Voor mijn kleerkast… geen idee wat ik de volgende dag wil aantrekken, haha. Ik heb onlangs nog maar ‘grote kuis’ gehouden en nog blijft er veel te veel over, oeps.

img_7585

Daarna dronk ik nog een theetje aangezien ik wat last begon te krijgen van een verkoudheid.

img_7590

Dinsdag trok ik eindelijk nog een keertje outfit foto’s. Ik droeg o.a. dit t-shirt, super leuk toch? Ik ben best blij met het resultaat van de foto’s. Deze outfit verschijnt donderdag op mijn blog maar hier hebben jullie alvast een voorproefje:

img_1261

img_7605

Toen m’n vriend bij mij thuis aankwam, had hij deze rozen voor me mee. Hij is echt de beste, kan me geen beter vriendje inbeelden!

img_7608

Toen het donker begon te worden, was er plots ook deze mooie lucht. Ik vind zulke dingen altijd heel fascinerend.

img_7611

Wat ik ook zo zalig vind aan mijn vriend, is dat hij ook zo van eten houdt, haha! ’s Avonds konden we het niet laten om nog een ijsje te halen. Sorry not sorry.

img_7612

Woensdag met een koffietje de trein op! Altijd een struggle met lipstick, haha.

Woensdag avond kreeg ik al wat last aan mijn buik maar niks serieus. Donderdag studeerde ik nog een hele dag maar donderdagavond werd het pas echt duidelijk dat er iets niet klopte, buikgriep dus. Wat er tot leidde dat ik vrijdag helemaal niet productief was. Ik had net zo’n lange dag op school en ik vond het zo rot dat ik deze miste.

img_7637

Vrijdag was dus een echt typisch ‘uitziekdagje’. Zo keek ik 3 films… lang leve Netflix! Maar ik haat het, zo’n dagen waarvan ik het gevoel heb dat ik niks heb gedaan… Maar ja, aan ziek zijn kan je niks doen natuurlijk.

img_7639

Ook ’s avonds ging dit gewoon door. Iets wat ik altijd drink als ik buikgriep heb is: cola zonder prik. Cola helpt echt! (zonder prik weliswaar) En het is veel lekkerder dan continu water te drinken. Ik heb dan nog eens geluk dat ik dit ook Γ©cht lekker vind, vreemd hΓ©?

img_7643

De rozen van mijn vriend stonden tegen zaterdag al heel mooi open. Ik vind dit zo’n mooie bloemen, mmmh!

img_7651

Zaterdag was ik wel al wat beter maar nog niet helemaal top, ik moest dus jammer genoeg nog wat rusten. Ondertussen probeerde ik een beetje te leren maar, geloof mij, dat is niet handig op de zetel. Tijdens mijn pauzes las ik ook nog enkele blogs.

img_7653

’s Avonds (of course) naar Step Up kijken.

img_7655

Ik weet dat Sinterklaas pas op 6 december komt (en ik hier stiekem al te oud voor ben) maar toch zette ik mijn schoentje samen met mijn vriend. Bcs, why not?? Wie weet komt hij toch ;).

img_7657

En ja hoor… Vanmorgen was de tafel rijkelijk gevuld!! Ik kreeg iets super leuk, wat ik jullie zeker nog laat zien. Mmmh al dat lekkers. Toch blijf ik hier nog even af, wegens mijn buikje die al een bijna een hele week tegenspreekt.

img_7661

Toch voelde ik me stukken beter dus ging ik vanmiddag iets eten en drinken met papa. Het was super gezellig, even wat quality time.

Vanavond heb ik met vriendinnen afgesproken, leuk!! Nu nog even leren, maar dat moet ook gebeuren. Examens komen akelig dicht… Geniet nog van jullie zondag!

Liefs,

Kelsey

 

Advertenties

2 gedachten over “iPhone Diary #31 – Rozen, nieuwe outfit en Sinterklaas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s