KIKO Dark Circle Concealer

img_1231

Het laatste product dat ik nieuw kocht bij KIKO is deze Dark Circle Concealer!

img_1233

How cute is this little concealer? Mijn concealer is bijna op dus ik was sowieso op zoek naar een nieuwe. Aangezien ik een beetje last heb van donkere cirkels onder mijn ogen, zocht ik een concealer die dit wat kan verbergen. KIKO heeft zooooveel concealers dat ik niet wist waar ik moest beginnen. Gelukkig hielp één van de verkopers me en zo kwamen we bij deze terecht.

img_1234

Deze concealer is dus perfect voor mensen die last hebben van donkere zones onder de ogen. Hij bestaat in verschillende varianten.

img_1235

De verkoopster raadde me de variant ‘02 PEACH‘ aan omdat deze heel licht is en dus nog beter helpt met het verbergen van donkere cirkels en er voor zorgt dat je ogen er extra fris uitzien. Ze zei dat je hem best achteraf wel nog een beetje blent met je foundation. Als je een lichte huid hebt, is dit niet nodig.

img_1236

De meeste concealers zijn in de vorm van een stick of als ze vloeibaar zijn, komen ze met een applicator. Deze is helemaal anders. Het is een gewoon pompje. Voor sommige mensen is dit misschien nadelig. Ik vind het wel leuk omdat ik zo kan kiezen of ik een kwast of een sponsje gebruik als applicator. Een pompje maakt het ook veel hygiënischer! Je komt niet rechtstreeks in contact met het product.

img_1237

img_1238

Wanneer ik hier een swatch van nam, vond ik hem wel donkerder uitvallen dan verwacht. Zeker voor een concealer. Hierboven zie je hem in combinatie met mijn nieuwe bronzer, misschien lijkt hij daarom nog donkerder. Maar als ik hem gebruik op mijn gezicht is hij heel goed! Hij dekt bijna volledig. Yes! Nu nog een goede foundation vinden en het is compleet!

En ook deze kan je in de winkels vinden en vind je hier! Deze kost normaal €8,90 maar is nu in promotie, ik denk voor bijna 50%! 

XO,

Kelsey

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s