OUTFIT – FALL TIME

img_1261

Het voelt net of het eeuwen geleden is dat ik nog eens een outfit met jullie heb gedeeld. Eindelijk heb ik er weer eentje klaar staan! Elke keer ik een gaatje vond om foto’s te nemen, begon het net super hard te regenen of was het reeds te donker, een groot nadeel van de herfst. De outfit die ik op de foto’s draag is perfect voor deze tijd van het jaar. Het is al een beetje frisser maar nog niet té fris, dus een panty is perfect! Ook heb ik iets nieuw aan!

img_1265

img_1263

Het nieuwe item dat ik aanheb is deze sjaal van Primark! Zoals ik reeds enkele keren vermeld heb, ging ik onlangs naar Eindhoven. Een bezoekje aan de Primark mag dan zeker niet ontbreken. Ondanks ik niet echt mijn smaak van kleren vond ben ik toch heel blij dat ik een kijkje ben gaan nemen. Anders had ik deze perfecte sjaal mislopen! Ik vind het moeilijk om een sjaal te vinden die lekker dik is. Dus ik was zo blij toen ik deze zag + hij heeft nog eens een leuke ‘kleurencombinatie’. Deze sjaal was €9 denk ik. Super goedkoop dus!

img_1269

img_1278

img_1290

Doordat deze t-shirt wat korter is, combineer ik hem graag met een hoge taille rok of broek. Meestal zwart omdat ik dit het mooist samen vind passen. Het leren jasje maakt het dan weer helemaal af, zo wordt de look helemaal stoer.

img_1285

img_1280

Het is de eerste keer dat ik deze t-shirt aan jullie toon. Hij is, zoals ik eerder zei, kort van lijf en heeft bovendien een leuke tekst, namelijk: BOYFRIEND? WHAT’S THAT? FOOD? Ook heeft hij een iets hogere nek. Ik vind dit wel leuk staan en alles met een hogere kol en turtle necks zijn sowieso fijn!

img_1294

Ook haalde ik mijn zwarte, hoge all-stars nog een keertje boven. Ik vind deze echt heel mooi maar ik heb altijd het gevoel dat mijn voeten er heel groot in lijken. Wat met mijn 1m64 natuurlijk not done is, haha. Maar uiteindelijk valt het best mee.

img_1297

Jasje – Pimkie // T-Shirt – Bershka // Rok – Blue Sky Fashion // Sjaal – Primark //

Schoenen – Converse // Sunnies – Primark

Wat vinden jullie van deze outfit?

Liefs,

Kelsey

Advertenties

2 gedachten over “OUTFIT – FALL TIME

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s