iPhone Diary #32 – Rode Neuzen Dag, Beau & studeren

collage-32

Hé there, het is (weeral) zondag dus dit betekent: een nieuwe Diary! Ik had een vrij rustige en basic week aangezien de examens héél dicht komen en ik dus volop aan het studeren ben. Maar toch deed ik gisteren iets waar ik heel dankbaar voor ben, ik had zo’n leuke avond. Benieuwd? Lees snel verder!

img_7669

Mijn hondje, Beau, is zo’n knuffelaar en eigenlijk veel te verwend, haha. Zoals je kan zien, we nestelen hem altijd goed in. Geloof me, he loves it.

img_7677

Bijna elke dinsdag gaan we in het studentenrestaurant eten van de UGent. Aangezien ik nog een beetje op mijn eten aan het letten was door de buikgriep die ik net had gehad, ging ik voor soep. Het was erwtensoep, super lekker maar veel te veel! Ik snap dan ook niet dat ze dit allemaal zo goedkoop kunnen verkopen.

img_7687

Jeej, mama heeft de kerstboom gezet! Hij is weeral zo mooi, ik vind echt dat mama hier talent voor heeft, haha.

img_7702

Toen ik woensdag van school kwam, ging ik nog iets drinken met mama en mijn tante. Misschien een beetje overdreven maar zelf toen heb ik even zitten leren. Het is dan ook zo veel he :(.

img_7703

Ik denk dat bijna iedereen deze wafels wel kent? Zo niet: het zijn de beste die er zijn!! Zooooo lekker. Ik word altijd gelukkig als ik zie dat we ze in huis hebben. Ik weet nu al dat deze niet lang zullen overleven.

img_7707

Als ik het zo bekijk… Eigenlijk best erg… In bijna elke iPhone Diary zit tegenwoordig een foto met ijsjes van Foubert. Excuse my addiction. 

img_7709

Yummie!!

img_7711

Beau nog wat meer instoppen, haha.

img_7714

Ook kwam ik afgelopen week toevallig deze thermos tegen bij Action, hij was helemaal wat ik nodig had. Too bad, het is een miskoopje. Hij lekt! Maar ja, voor dat geld…

img_7717

Ook kwam één van mijn vreemde trekjes weer eens naar boven. Als ik een appel eet, doe ik hem niet onmiddellijk in stukjes. Nee, ik neem het mes mee en ik snijd al etend stukjes er af, haha. Geen idee waarom ik dit doe maar het is best handig.

img_7725

Trainlife. De treinen zijn een hele week pure ellende geweest. De vertraging was ongezien. Was dit alleen zo in Oost-Vlaanderen of overal?

img_7726

Wekelijkse afspraak op vrijdagavond bij pepe. Deze keer vol-au-vent met frietjes, heerlijk!

img_7727

Standaard tijdens het studeren, wanneer je concentratie weg is, spelen met snapchat-effecten.

img_7735

Essentials. Koffie en VS.

img_7737

Beau is ook zo’n hond die hem gewoon neerlegt waar hij wil. Hier bijvoorbeeld in mijn nek. Lekker warm was het wel, haha.

img_7738

En dan zaterdag, de leukste dag!! Ik ging samen met mijn tante naar de afsluitshow van Rode Neuzen Dag, dit is een actie voor jongeren met psychische problemen. De actie is een heel groot gebeuren hier bij ons in Vlaanderen, wat ik geweldig vind aangezien hier anders bijna geen aandacht aan wordt besteed. We stopten eerst nog aan de Mc Donald’s. We bestelden 2 boxen om te delen, ja we deden even gek. Het toppunt is dat we ze bijna helemaal hebben opgegeten, haha!

img_7745

Toen we de studio ingingen, zaten we vlak bij het podium. We konden alles en iedereen dus heel goed zien. We hebben ongelofelijk veel bekende Vlamingen gezien en gewoon zo’n fijne avond gehad! Ik ga hier nog een artikeltje afzonderlijk over schrijven, als een soort kijkje ‘achter de schermen’.

img_7777

Zondag, koffiekoeken-dag! Daarna ging ik samen met papa en oma nog even langs bij opa die in het ziekenhuis ligt, niks ernstig hoor! Nu ben ik volop aan het leren, ik moet wel. Ik krijg al stress als ik aan de examens denk die nu toch wel héél dichtbij komen. Maar komt goed!!

Hopelijk hadden jullie ook een fijne week!

Liefs,

Kelsey

Advertenties

Een gedachte over “iPhone Diary #32 – Rode Neuzen Dag, Beau & studeren

  1. Pingback: Rode Neuzen Dag 2016 | Kels Who Else?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s