Essence – the glow must go on

img_1240

Ik wou op vlak van make-up nooit de stap zetten richting highlighting en contouren etc. Toen ik dit schattige palette van Essence zag, was er geen twijfel. Ik moest dit meenemen! Dit palette bestaat dus uit een highlighter (logisch). Maar dit is niet alles!

img_1241

img_1243

Laten we het eerst over het doosje hebben. Het bestaat uit een soort stevig karton, is niet te groot en plat. Super handig om te stapelen dus. De print op de voorkant is gewoon wauw! De kleurcombinatie maakt het helemaal af. Doosjes als dit trekken sowieso mijn aandacht dus dit voordeel had hij meteen. Ook staat er op de voorkant ‘blogger’s beauty secrets’, dit zorgde ervoor dat ik alleen nog maar benieuwder werd. Aan de binnenkant van het doosje staat dan ook van welke blogger het idee/ontwerp afkomstig is.

Zo heb je meerdere varianten in dit soort van paletten. Ze zijn niet allemaal gebaseerd op highlighting en bronzing.

Touch up to go! one-for-all palette // Vintage rose eye palette // Shape & shadows eye contouring palette // The glow must go on bronzing and highlighting palette  (die ik  heb)

img_1244

Aan de binnenkant gaat het mooie printje verder. Hierin zit het spiegeltje ook leuk verwerkt.

img_1245

Ik verschoot best dat Essence zo’n mooie kwaliteit van spiegel in dit palette heeft gestoken. Maar hé, zo veel te beter!

img_1250

Hier zie je de highlighter. Hij kreeg de naam honey glow highlighter.

img_1254

Die voor mij perfect is om te starten. Het pigment is wel vrij goed maar ik denk dat een echt goede highlighter nog feller is of toch zou moeten zijn. Ik vind het verder ook leuk dat deze highlighter een subtiele glitter bevat. Zo lijk ik geen glitterpop als ik hem opdoe.

img_1249

Het palette bevat ook 2 kleuren oogschaduw. Zo heb je deze cinnamon eyeshadow.

img_1248

En de meer donkere sandalwood eyeshadow. Ik denk dat deze twee voor een prachtige combinatie zullen zorgen die perfect is voor de herfst.

img_1257

(De twee rechtse streepjes!) De swatches zijn alvast veelbelovend!

img_1251

Last but not least bevat dit palette nog 3 verschillende kleuren bronzer. Ze heetten samen glowing bronzer. Ik dacht eerst dat de roze kleur een blush was. Ik zie hem niet echt passen als een bronzer, maar wie weet! En anders kan ik hem gewoon gebruiken als blush. Het enige nadeel vind ik hier dat de kleuren niet zo goed gescheiden zijn van elkaar. Ik denk dat ik zo kleuren ga beginnen mengen. Misschien komen er dan nog leukere combinaties uit en wordt het een voordeel i.p.v. een nadeel, haha.

Ook zit er nog een mini-kwastje bij. Het is -onverwacht- best van goede kwaliteit maar voor mij iets te klein om te gebruiken. Ik ben meer fan van grote kwasten.

img_1256

Ik denk dat de swatches hiervan ook best oké zijn aangezien ik op deze foto slechts één laag gebruikt heb. Een bronzer mag bij mij sowieso al niet te donker zijn omdat ik liever voor een naturelle look ga.

Ik ben tevreden over dit palette, zeker voor zo’n prijs. Het palette kost slechts €4,99. Ik denk dat ik veel naar deze zal grijpen! Hebben jullie reeds ervaring met dit palette?

XO,

Kelsey

Advertenties

5 gedachten over “Essence – the glow must go on

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s