iPhone Diary #33 – Kerstmarkt, schaatsen en Date

collage-33

Buiten dat de examens er aankomen, is dit toch wel de leukste periode van het jaar. Kerstmarktjes, schaatsen, overal hangt er gewoon zo’n leuke sfeer. Benieuwd wat ik afgelopen week zoal deed? Lees dan snel verder!

img_7785

Mijn vriend werkt net zoals ik ook bij Foubert. Zondag mocht hij iets vroeger stoppen en hij bracht toen als verrassing nog een ijsje voor me mee. He’s such a cutie.

img_7788

Maandag kwam Sinterklaas langs op school. Ik schrok me een ongeluk, tijdens de les begonnen ze uit het niks met snoep te gooien, haha.

img_7793

’s Avonds begonnen we dan eindelijk aan onze adventskalender van Kinder. Een paar daagjes te laat dus we openden direct meerder vakjes. Wie mij volgt op Instagram kon reeds zien wat hier in zat. Als je me zou willen volgen: @kelseyroskam, hehe. 

img_7799

Dinsdag waren we –zoals elke week– terug te vinden in ons studentenrestaurant. De spaghetti daar is echt to die for!!

img_7802

De zus van mijn vriend bestelde afgelopen week een box van Hello Fresh. We hebben een hele week suuuuper lekker gegeten. Dinsdag aten we bijvoorbeeld deze taco’s.

img_7803

Na het eten gingen mijn vriend en ik zwemmen. Mooie after-swim selfie dus :D. Nu ik gestopt ben met dansen wil ik toch nog iets doen om wat sportief te blijven. Zwemmen it is! Voorlopig dan toch :D. Nee, het was wel echt leuk!

img_7804

Daarna gezellig nog iets drinken in de cafetaria. Alle calorieën die ik verbrand heb tijdens het zwemmen, zijn er waarschijnlijk weer bij door de slagroom, oops!

img_7806

Woensdag trok ik mijn cadeautje van Sinterklaas aan. Hier gaat zeker nog een outfitpost over komen!

img_7810

Nog wat studeren op de trein. Ja ik doe dat, ik wil die tijd nuttig besteden haha!

img_7814

Donderdag voor ik naar de les ging, maakte ik snel nog wat dingetjes in orde.

img_7815

Na de les had ik ongelofelijk veel zin in een koffie van bij Starbucks, heerlijk! De mensen die naast me zaten begonnen uit het niks tegen mij te praten. Gotta love people die sociaal zijn en vriendelijk doen!!

img_7819

Toen ik op de trein zat, scheen het zonnetje lekker binnen. Love moments like this. 

img_7851

Vrijdag ging ik voor de les onverwacht lunchen met mijn vriend en tante. We gingen eten bij Soep&Zoet aka 1 van mijn vaste adresjes, haha. Het was weer heerlijk én super gezellig!

img_7873

Na de les maakte ik fruitsla. Ik ben best trots op me zelf dat ik wat gezonder aan het eten ben! Ik voel me ook veel beter so winning!!

img_7875

’s Avonds ging ik naar de kerstmarkt hier in Sint-Niklaas. Ik had afgesproken met Lemke en Eloïs. Het was echt een super leuk avondje. We zijn zo veel mensen tegengekomen dat we kennen, altijd fijn om mensen terug te zien! Jenevertjes horen hier ook bij natuurlijk, haha.

img_7876

Onze eerste foto samen, jeej!

img_7881

Zaterdag studeerde ik een hele dag en ’s avonds was het date night! Mijn vriend en ik gingen samen uit eten. Het was eigenlijk totaal niet het plan om chinees te gaan eten maar uiteindelijk belandden we hier toch. Vind ik absoluut niet erg want het is dan ook mijn lievelingseten. We kleedden ons allebei op en hadden een super fijne avond.

img_7882

Zalig, zondag starten met boterkoeken. Dat maakt het leren ook 10x beter.

img_7885

Vanmiddag ging ik als ontspanning even mee met mama. We gingen schaatsen, super leuk!

img_7886

Ik hou echt van deze sfeer, al die lichtjes, zo mooi!

img_7888

Daarna gingen we ook nog even rond op de kermis en op de kerstmarkt zelf.

img_7890

En zo sloten we ons dagje af met een lekkere puntzak met frietjes.

Nu zit ik jammer genoeg terug tussen de boeken. Zo zal het dus de komende weken zijn. Daarom gaat tijdens de examenperiode enkel een post op woensdag online komen en of mijn wekelijkse diary zal blijven verschijnen weet ik nog niet goed aangezien ik waarschijnlijk niet zo heel veel te vertellen zal hebben, we will see! Op instagram (@kelseyroskam) blijf ik wel volop posten! 

Liefs,

Kelsey

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s