iPhone Diary #34 – Cadeautjes, nieuwe camera & kerstmarkt

collage-34

Met een beetje vertraging is ‘ie er dan! Alweer mijn 34ste iPhone Diary. Zoals jullie ondertussen wel al weten ben ik volop aan het leren voor de komende examens. Toch deed ik afgelopen week nog enkele leuke dingetjes aangezien de feestdagen er aan komen. En het dus eigenlijk sowieso een fijne periode is. Het hoogtepunt is toch wel mijn nieuwe camera dus lees snel verder!

img_7908

Maandag ging ik samen met mama cadeautjes kopen voor de feestdagen. Zoooo leuk! Ik geef echt graag cadeautjes (krijgen ook natuurlijk, haha). Ook kochten we mijn nieuwe camera, yesssss! Hier ga ik zeker nog een uitgebreid artikeltje over schrijven.

img_7909

Iets drinken hoort natuurlijk bij het shop gebeuren.

IMG_7910.png

Ook gingen we om cadeautjes bij Lies Scheerlinck. Zij heeft echt een super leuke winkel met allemaal hebbedingetjes. Plus het was voor mij extra leuk om hier te komen aangezien het en beetje nostalgie was. Als klein kindje kwam ik hier ongelofelijk veel met mama. Ook kregen we een koffietje.

img_7912

De kerstboom is direct nog leuker met cadeautjes er onder! Ik kan echt niet wachten om ze af te geven, ik vind ze zelf best geslaagd!

IMG_7917.png

Dinsdag waren we weer te vinden in het studentenrestaurant van onze unief. Je ziet ze misschien niet goed maar ik at balletjes in tomatensaus, mhhh.

IMG_7920.png

De kermis staat momenteel hier in Sint-Niklaas dus een keertje smoutebollen eten mag niet ontbreken natuurlijk!

dsc00052

Woensdag nam mijn vriendje voor de eerste keer foto’s van me voor mijn blog. Plus het was ook de eerste keer met mijn nieuwe camera, love it!

IMG_7945.png

Standaard late night study sessions

IMG_7950.png

As you can see…

IMG_7957.png

Vrijdag had ik weer afgesproken bij Soep&Zoet om te lunchen met mijn vriendje en tante. Deze keer ging ik voor de sojayoghurt met kokossmaak, granola en vers fruit. Super lekker, echt een aanrader!

IMG_7962.png

Na de les nog even met Lemke door het mooie Gent lopen.

dsc00083

Mama helpt me door het leren heen door me allerlei lekkers en koffie te brengen.

IMG_7975.png

Zaterdagavond gingen we naar de kerstmarkt in Belsele met de familie. Super gezellig, we kwamen ook nog veel mensen tegen die we kennen en hebben uiteindelijk echt een geweldige avond gehad!

dsc00101

Liefste pepe ❤

img_7991

Zondag gingen we naar Gent om mijn fiets te halen. Aangezien we toch in Gent waren, maakten we gebruik van de kans om ribbetjes bij Amadeus te kunnen eten. Heaven dit.

img_7997

’s Avonds nog wat uurtjes doorblokken. Aangezien het vrij koud is buiten vind ik het zalig om dit in mijn onesie te doen. Dit maakt het toch iets gezelliger!

Komende week heb ik alleen nog op dinsdag les, de andere dagen zit ik thuis om te leren! Ik denk dat mijn artikeltje van zondag dus helemaal in het teken van Kerst zal staan. Woensdag komt er trouwens een nieuwe outfit online!

Liefs,

Kelsey

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s