OUTFIT – YSL

dsc00060

Hey loves! Nu ik een nieuwe camera heb, die veel lichter is én nog beter is dan mijn vorige, heb ik de smaak terug helemaal te pakken i.v.m. outfit foto’s! Deze foto’s zijn ergens toch wel iets of wat speciaal aangezien het de eerste keer is dat mijn vriendje de foto’s nam! Hij deed het dan nog direct goed ook so… winning!

dsc00052dsc00053dsc00057dsc00058dsc00065dsc00069dsc00066

Vest & Broek – Pimkie // T-Shirt – Yves Saint Laurent // Choker – Themusthaves.nl // Schoenen – welovemusthaves // Zonnebril – Primark // Horloge – Fossil

De broek die ik draag, heb ik eigenlijk al heel lang. Afgelopen zomer vond ik mijn liefde voor hem weer terug, haha. Hij zit super comfortabel en is op oneindig veel manieren te combineren. Deze keer ging ik voor mijn YSL t-shirt, leren vestje en een toffe ankle boot eronder. Ik ben ook helemaal into chokers tegenwoordig dus deze maakt het dan weer af.

Wat vinden jullie? 

Liefs,

Kelsey

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s