Christmas 2016

dsc00341

First of all: Merry Christmas, everyone! Zoals ik reeds enkele keren heb vermeld, hou ik echt enorm veel van deze periode: de gezellige sfeer, lekker eten, samen zijn en ja, natuurlijk ook de cadeautjes! 😀 Afgelopen weekend was het Kerst en ook dit jaar was het super gezellig. Daarom heb ik voor jullie een plogmas klaar staan, een dubbele weliswaar want ik toon jullie foto’s van kerstavond én kerstdag. Het was echt geweldig, jammer dat het dan ook elke keer weer zo snel voorbij is.

Kerstavond

dsc00201

Kerstavond vierden we bij de familie van m’n vriend. Mooi plaatje, toch?

dsc00180

M’n vriend en ik hadden de ‘opdracht’ om de hapjes te verzorgen. Ik vind dit best goed gelukt! Het was misschien alleen een beetje veel, oopsie.

dsc00213dsc00212dsc00214

De tafelschikking was zo mooi én zo gezellig.

dsc00227dsc00236

We kochten ook elk een cadeautje van maximum 8 euro en speelden dan Bingo. Wie eerst Bingo had, mocht eerst kiezen en zo verder. Super leuk om te zien hoeveel leuke dingen je kan kopen voor weinig geld. + We hebben ons volop geamuseerd. Verder werden er ook gewone cadeautjes uitgedeeld, of course! Maar deze laat ik jullie in een aparte post zien! (Ze zijn echt super leuk, hihi)

dsc00241

Afsluiten met een lekkere ijstaart, wat een geslaagde avond. Best grappig dit eigenlijk, m’n vriend en ik werken allebei bij Cremerie Foubert, de ‘concurrent’ van Cremerie François, maar hé, wij hebben ze niet gekocht hé :D.

Kerstdag

dsc00265

Op kerstdag, gingen we bij mama eten. Hoe schattig is Beau? Mijn vriendje kocht hem dit strikje, perfect voor de feestdagen. He’s such a cutie.

dsc00292dsc00298dsc00331

Jeej, cadeautjes!! Van mama kreeg ik een Light Box, dit wou ik al zooooo lang. Maar ken je zo van die dingen die je écht wil en toch elke keer net niet koopt? Wel, dit was zoiets bij mij, maar nu kreeg ik hem van mama voor Kerstmis!

dsc00341Sweaters – H&M

Hopelijk hadden jullie ook een fijn kerstweekend! Nu aftellen tot nieuwjaar… 

Liefs,

Kelsey

Advertenties

Een gedachte over “Christmas 2016

  1. Pingback: VIDEO – HOLIDAYS 2016 | Kels Who Else?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s