‘OUTFIT’ – While StuDYING

img_7994

Ken je het? Zoveel studeren dat de lettertjes op je blad gewoon beginnen dansen? Ik wel. Pauzeren is, zoals iedereen weet, super belangrijk. (Gelukkig, haha) Daarom ga ik tijdens deze blokperiode nu en dan foto’s nemen van de comfy outfits die ik draag tijdens het leren. Een beetje anders dan normaal dus. Na de feestdagen komt er waarschijnlijk ook een video online! Kijk snel verder naar de outfit van deze week.

dsc00126dsc00137dsc00130dsc00135dsc00138

Gilet – Primark // T-Shirt – Pimkie // Broek – Bershka

Je vraagt je misschien af waarom dit een comfy outfit is. Hij is super comfy, geloof me. De broek stretcht goed en is lekker warm. De gilet die ik aanheb is geweldig. Zo geweldig dat ik hem ook nog in een ander kleurtje heb. De sweaters en gilets van Primark zijn gewoon fantastisch. Er zijn ook vele dagen dat ik gewoon in jogging studeer maar ik voel me toch net iets beter met een échte outfit aan.

Het hoekje trouwens waar ik zit, is mijn favoriete plekje. Ik vind mijn bed sowieso al super cosy maar alle kussens maken het nog veel beter. In dit hoekje schrijf ik dan ook mijn meeste blog posts of kijk ik naar video’s van andere bloggers. Herhalen gebeurt hier ook wel, haha.

Aan iedereen die ook examens heeft: veel succes, we kunnen dit! 

Liefs,

Kelsey

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s