NYE 2016-2017

Gold glitter Happy New Year 2017 background. Happy new year glit

Happy New Year, loves! Oké ja, ik weet het, we zijn ondertussen al een week verder maar toch: Gelukkig Nieuwjaar! Zoals ik eerder zei, begin ik bijna met examens, donderdag heb ik mijn eerste. Het komt dus heel dicht bij. Ik heb afgelopen dagen zoveel geleerd dat ik niet eens tijd had om een artikeltje te schrijven over Oudejaarsavond. Vandaag vertel ik jullie dan ook wat ik die avond heb gedaan.

img_8141

Mijn vriend en ik vierden samen met enkele vrienden van hem. We aten gourmet en lekkere ijstaart, het was super lekker. Dit was onze tafelschikking. Best leuk toch aangezien we dit snel snel hebben gedaan tijdens het leren.

Ook gaven we elkaar cadeautjes, iedereen had op voorhand een naam gekregen en binnen een bepaald budget moest je een cadeautje kopen. Ik heb echt een ZALIG cadeau gekregen, wat zou het toch zijn?;)

img_8147

Mijn vriend en ik hebben elkaar cadeautjes gegeven op kerstavond én oudejaarsavond. We hadden beide een wishlist gemaakt en hadden toevallig allebei parfum er op staan van Paco Rabanne: one million en lady million. Wat nog toevalliger is, is dat we dit uiteindelijk ook écht voor elkaar kochten, leuk toch? Alle andere cadeautjes laat ik jullie later nog in een apart artikeltje zien!

img_8150

Gekke selfies nemen, zo typisch haha. Het enige jammere is dat we een serieuze (lees: mooie) foto zijn vergeten nemen. Ach ja, volgend jaar dan maar :D.

Na 12uur gingen we ook nog uit. Ik was snel weer thuis aangezien ik me echt niet goed voelde en het niet wou riskeren dat ik ziek zou worden tijdens de examens. Echt jammer, want ik had zoveel zin om nog een keertje te feesten met mijn vriendinnetjes! Maar ja, niks aan te doen. Waarschijnlijk door de stress…

Ik hoop dat jullie je ook goed hebben gehad en op een fijne manier het nieuwe jaar zijn ingestapt! Ik kan niet wachten tot wanneer de examens gedaan zijn en ik terug meer artikeltjes kan plaatsen, tot dan!

Iedereen die examens heeft: toi toi, jullie kunnen het!

Liefs, 

Kelsey

Advertenties

Een gedachte over “NYE 2016-2017

  1. Pingback: VIDEO – HOLIDAYS 2016 | Kels Who Else?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s