OUTFIT – GENT

dsc00600

Eindelijk heb ik vakantie, je kan je niet voorstellen hoe blij ik ben! De examens waren heel zwaar maar anyway: ik heb het einde gehaald! Nu een weekje vakantie. Donderdag ging ik samen met mijn vriendje naar Gent, ik toonde hem de stad een beetje en we gingen ook even langs de winkels. Ook nam hij outfit foto’s en die heb ik vandaag voor jullie klaar staan.

dsc00545dsc00538dsc00584dsc00526dsc00543dsc00578dsc00571dsc00587dsc00541dsc00589

Coat – Esprit // Top – Forever21 // Pants – Bershka // Shoes – Primark // Bag – Primark // Glasses – Burberry

Deze outfit heb ik de laatste weken al enkele keren aangehad: love it! De jas zelf vind ik een echte eye-catcher en de witte, roze en kaki tinten laat ik dan terug komen in mijn andere kledingstuks. Zo heb je één eye-catcher en is de rest van je outfit hierop gebaseerd.

dsc00566

We hebben echt een super gezellig dagje gehad, de zon scheen ook de hele tijd (behalve net toen we foto’s gingen nemen, of course!) Ik heb voor jullie ook een youtube video klaar staan, super spannend! Deze komt normaal donderdag of vrijdag online so: stay tuned!

Wat vinden jullie van deze outfit?

Liefs,

Kelsey

Advertenties

4 gedachten over “OUTFIT – GENT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s