OUTFIT – gold fringles

dsc00607

Vandaag heb ik één van mijn on-the-go outfits voor jullie klaar staan. Aangezien ik met mijn 1.64m niet heel groot kan genoemd worden, liet ik deze jas een beetje inkorten en nu vind ik hem perfect! Ik heb hem al zoveel aangehad. De outfit die ik jullie vandaag toon is er eentje dat vrij simpel is maar toch perfect is om te dragen als casual outfit of net voor meer speciale gelegenheden. Kijk snel verder!

dsc00604dsc00612dsc00608dsc00606

Een skinny jeans combineren met een leuke top en mooie ketting geeft een outfit direct een boost. Een leuke hak of sneaker er onder en je bent klaar om te gaan!

dsc00609dsc00610dsc00611dsc00614dsc00617

COAT – H&M // TOP – Forever 21 // JEANS – Pieces // NECKLACE – Forever 21 // SHOES – welovemusthaves.com // GLASSES – Burberry

Wat vinden jullie van deze outfit?

Liefs,

Kelsey

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s