SUNDAYS ARE FOR FAMILY

dsc00790

Afgelopen zondag ging ik naar een babyborrel, we hebben er op een paar maand tijd namelijk een neefje én een nichtje bij gekregen. Dit deeltje van de familie woont (jammer genoeg) wat verder weg dus eindelijk konden we de kleine spruiten bewonderen! Wat een schatjes. Buiten aan het zaaltje was het ook fijn om foto’s te nemen, deze staan vandaag voor jullie klaar.

dsc00806

dsc00782

dsc00794

dsc00787

dsc00763

dsc00771

dsc00772dsc00765dsc00789dsc00750dsc00808dsc00793dsc00799dsc00791COAT – H&M // BLOUSE – Primark // PANTS – Hollister // SHOES – unknown // EARRINGS – Victoria

Ik kan toch wel zeggen dat mijn liefde voor casual outfits zeker even groot is als mijn liefde voor iets meer gewaagde outfits. Zo hou ik er ook van om een skinny jeans aan te trekken met een leuke blouse op en een classy schoen of sneaker er onder. Als ik jullie een tip kan geven: als je een leuke blouse zoekt, ga dan ook zeker eens een kijkje nemen bij Primark! Zo goedkoop en onverwacht goed van kwaliteit. En ze hebben altijd zo’n leuke boven stuks.  Echt een aanrader! Hoe mooi zijn deze schoenen trouwens? Deze zijn even geleend van ons mamaatje, dit kan gewoon, bcs my mommy knows how to dress, haha.

Wat vinden jullie van deze outfit?

Liefs,

Kelsey

Advertenties

6 gedachten over “SUNDAYS ARE FOR FAMILY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s