The perfect school outfit

DSC01490

Ik denk dat bijna iedereen het wel kan beamen wanneer ik zeg dat school niet altijd een pretje is.  Het is niet dat ik niet graag naar school ga maar soms zou ik toch liever een hele dag Netflix series kijken of andere leuke dingen doen. Een leuke outfit aantrekken is het minste wat we kunnen doen om het toch iets beter te maken. De eyecatcher van de outfit die ik jullie vandaag laat zien is zonder twijfel mijn nieuwe rugzak die ik onlangs kreeg. Ik heb het helemaal gehad met handtassen die er toch alleen maar voor zorgen dat je op het einde van de dag een zere nek of rug hebt, bah! Backpack it is!

DSC01444

Ik droeg deze outfit afgelopen week. Toen was het absoluut nog niet zo’n mooi weer zoals het nu is. Ik kon mijn lekker warme coltrui, die ik van mijn mama kreeg, nog goed gebruiken! Misschien (en hopelijk) was het één van de laatste keren dat ik hem uit mijn kast ‘moest’ halen.

DSC01459

Ik vind hem echt helemaal geweldig. Hij is oversized wat hem nog 10x zo comfortabel maakt en een grijze kleur als deze draag ik met plezier. De helft van mijn sweaters is dan ook in deze kleur, oopsie.

DSC01464

Het was wel nog frisjes maar niet om te zeggen dat het echt koud was. Ik kon dus perfect mijn leren jasje hierover aantrekken om het warm genoeg te hebben en een sjaal was al zeker niet nodig.

DSC01460

DSC01485

Deze broek hebben jullie al zoveel zien voorbijkomen. Sorry!! Maar ik draag hem echt veel te graag. Hij is zo skinny dat hij perfect aansluit. Verder is hij ook zwart wat bij mij altijd een meerwaarde heeft + de scheuren maken het helemaal af. Maar vooral: hij is perfect van lengte voor mijn korte beentjes wat echt super belangrijk is, haha!

DSC01484

Natuurlijk kunnen mijn all-time-favoriete sneakers niet ontbreken bij een perfecte outfit voor school. Ik kan het niet genoeg zeggen maar deze zitten echt geweldig. Ik ben nog geen enkel paar sneakers tegengekomen die nog maar in de buurt komen van deze. Dus wederom: sorry dat deze zoveel in mijn outfit posts zitten! 😀

DSC01449

DSC01470

En dan, of course: mijn nieuwe rugzak!! Isn’t he pretty? 😀 Ik wou heel graag een rugzak dus ik was volop beginnen zoeken online. Super veel mooie dingen tegengekomen maar heel veel basic rugzakken en dit wou ik net niet. Ik wou eentje die origineel was maar ook weer niet té hard opviel. Toen ik op de site van Newlook terecht kwam, was ik verkocht. Deze was het gewoon! Verder stonden er echt immens veel mooie rugzakken op hun website dus echt een aanrader! De link vind je onderaan.

DSC01483SWEATER – H&M // PANTS – Pull&Bear // JACKET – Pimkie // SHOES – Adidas // BACKPACK -Newlook (klik!)

Wat vinden jullie van deze outfit? 

Mijn posts zullen vanaf nu trouwens ’s avonds online komen! Nog steeds op dinsdag en donderdag.

Liefs,

Kelsey

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s