NYX Products that I won

IMG_8782

Deze post moest normaal reeds enkele uren geleden verschijnen, dat deed hij ook… Maar dan wel blanco. Geen idee hoe WordPress dit geregeld heeft maar ik kan jullie zeggen dat dit echt niet oké is. Nu dus poging 2. Voor degenen die mij volgen op mijn youtube kanaal (klik!) zagen reeds een video voorbijkomen waarin ik jullie alles vertelde over deze NYX producten die ik onlangs won. Ik beloofde ook een geschreven versie te maken indien jullie deze liever zouden bekijken, so here we go!

IMG_9039

Als eerste kreeg ik deze Pore Filler toegestuurd. Ik was super benieuwd om hem te gebruiken aangezien ik hem al best veel heb zien voorbijkomen bij collega bloggers. Dit product is echt iets heel goed. Hij zegt je huid satijn zacht te maken en er voor te zorgen dat je poriën geminimaliseerd worden. Verder kan je hem met of zonder make-up gebruiken. Wat hij belooft, doet hij ook echt. Maar het gerucht in verband met dat je hier wel met moet opletten, klopt wel. Hij sluit je poriën héél goed, misschien té goed. Dit kan voor problemen zorgen en zo kan je huid verstopt raken. Ik wil er wel bij vermelden dat wanneer je het product doseert en met mate gebruikt, zal dit echt niet gebeuren. Ik zou aanraden om het te gebruiken wanneer je een avondje gaat stappen of een shoot of zo gaat doen. Zo wordt je make-up nog mooier.

Deze vind je hier.

IMG_9170

Verder kreeg ik ook deze Matte Finish Spray. Waw. Dit is echt een wondermiddel. Ik gebruik deze bijna dagelijks en hij zorgt echt voor een wereld van verschil. Het is een setting spray, dus deze spray je zachtjes overheen je make-up en dan zou hij er voor zorgen dat je make-up langer en beter op zijn plaats blijft zitten. Dit doet hij volledig! Hij is ook echt niet duur dus als setting spray zou ik hem zeker aanraden!

Je vindt deze hier!

IMG_9167

Als er een oogschaduw palette is dat je gewoon moet hebben, is het er wel eentje met naturelle kleuren. Deze zijn super draagbaar en kan je heel veel leuke combinaties met maken. Ik was dus ook blij toen deze in het pakketje zat. Dit palette heet Natural. Ik heb nog geen swatches voor jullie gedaan aangezien ik een aparte look voor jullie ga maken met dit palette en jullie zo gaandeweg uitleg wat ik er van vind.

Moest je hem toch al willen, deze vind je hier!

IMG_8776IMG_9036

Ik heb echt een lipstick obsessie, eentje meer kan er dus wel altijd bij. Ik hou ook van rode en paarse tinten dus deze is perfect! Deze is van de ‘Rouge à lèvres’ collectie en heet Siren. Hij bevat een zeer goede pigment en de kleur is ook heel erg mooi. Hij brengt ook best makkelijk aan maar is lastig om er weer af te raken, zo ook wanneer je een uitschieter rond je lippen wil wegnemen. De swatch vind je lager.

Deze vind je hier.

IMG_9043

Elke beautyliefhebber of blogger, heeft deze NYX Lip Lingerie wel al een keertje voorbij zien komen. Deze zijn zo’n hype tegenwoordig. En terecht! Ze brengen super makkelijk aan, bestaan in prachtige kleuren en hun pigment is onwaarschijnlijk goed! Wel zijn ze bijna onmogelijk om direct na aanbrengen te verwijderen, maar je kan dus niet zeggen dat ze niet long lastig zijn! Ik heb de kleur Embellishment. Een licht paarse kleur, best gewaagd, maar hé, dat mag al eens!

Je vindt deze hier.

IMG_8897

Hier zie je de swatches. Bovenaan Siren en onderaan Embellishment. Ze bevatten beide een zeer mooie pigmentatie en een perfecte matte finish. Zo blij met deze!!

IMG_8773

Als laatste ontving ik ook nog deze nagellak. Ik ben zo een persoon die helemaal into goud is en ik vind dus ook (bijna) alles met goud geweldig. Zo ook deze nagellak. Het is een mooie glinster nagellak. Ik zou aanraden hem te gebruiken als top coat want om hem gewoon als nagellak te gebruiken, dekt hij wel echt te weinig.

IMG_9175

Maar het is nog steeds een onwijs leuk effect! Zo kan je hem trouwens ook met eender welk kleurtje combineren. Deze heet Gold Pot.

Deze vind je hier!

IMG_1324

Ik vind het echt geweldig dat ik deze gewonnen heb, dankzij de blog Tache de Beauté. Ik won via de instagram van Matti (@mattivb). Nogmaals: thanks! Als laatste raad ik jullie aan ook een keertje een kijkje te nemen op hun blog. Ze schrijven keer na keer leuke posts.

Indien je graag de video zou willen kijken, deze vind je hier:

Welke is jullie favoriet?

Liefs,

Kelsey

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s