10 (!) paar nieuwe oorbellen + nieuwe ketting!

IMG_1357

Onlangs bestelde ik -misschien iets te veel- leuke dingen op de Facebook van Claudia Moeykens, namelijk 10 paar nieuwe oorbellen én een nieuwe ketting. Ik vind ze één voor één geweldig! Momenteel draag ik bijna elke dag dezelfde oorbellen en dit was ik een beetje beu. Tijd voor verandering! Vandaag lezen jullie alles over mijn nieuwe aanwinsten en vertel ik jullie meer over de pagina van Claudia Moeykens zelf, wat echt de moeite is!

IMG_1362IMG_1357

Om te beginnen bestelde ik twee paar double dots. Bovenaan zie je de zwarte, deze bevatten een gouden strikje, yess goud! En de bol zelf is matte zwart. Ik vind het altijd leuk als ze matte zijn omdat dit er voor zorgt dat ze nòg leuker zijn!

Onderaan zie je de witte variant, ook deze bevatten een gouden strikje en de bol is glanzend. Ik vind deze combo’s zo mooi!

IMG_1360

Het volgende paar dat ik bestelde zijn deze. Ze zijn gemaakt uit enkele stenen die een zilver/blauwe schijn bevatten. Een paar als dit heb ik absoluut niet dus no doubt dat deze ook de mijne zouden worden! Ik vind ze zo mooi en elegant.

IMG_1364

Deze zijn iets opvallender. In tegenstelling tot de anderen, zijn deze oorbellen hangers. Ik vond de combinatie van de stenen heel mooi en twijfelde wederom niet, haha! Het enige nadeel bij deze is dat ze best zwaar zijn dus hopelijk kan ik ze verdragen!

IMG_1366

Deze zijn echt… Pf… Perfect in mijn opzicht. De kleur en stenen passen echt zo mooi samen. Ik weet nu al dat ik deze heel veel ga dragen.

IMG_1373IMG_1370

Naar zwarte oorbellen grijp ik niet veel aangezien ik heel donker haar heb en dus het gevoel heb dat je mijn oorbellen dan bijna niet kan zien. Maar deze kon ik echt niet laten liggen. Ik vind dat ze er heel classy uitzien, niet? Ook deze oorbellen zijn jammer genoeg aan de zware kant dus hopelijk gaat mijn oor er niet plotseling heel raar uitzien wanneer ik deze in heb, haha!

IMG_1374IMG_1376

In tegenstelling tot de anderen, zijn deze meer aan de fijne kant. Het zijn blaadjes die normaal aan de zijkant van je oor ‘omhoog’ moeten gaan, snap je? Haha. Ze hangen niet naar beneden maar hangen over de zijkant van je oor heen, mee met de vorm. Dit is zo een paar oorbellen dat je snel aandoet omdat ze zo goed als op alles passen, daarom kocht ik ook de gouden én de zilveren.

IMG_1379

Toen ik zag dat deze een goudachtige schijn hadden in de stenen, moest ik ze gewoon hebben. De vorm van de oorbellen sprak me ook aan maar de kleur maakte het gewoon af.

IMG_1383IMG_1384

Maar toch kon ik ze in dit kleurtje ook niet laten liggen. Ze hebben zoiets speciaal, en dit sprak me aan. Ze lijken best wel op het paar dat ik jullie reeds iets hoger liet zien, alleen zijn deze kleiner en is de schijn nog iets blauwer.

IMG_1387IMG_1388

Ook ging ik nog voor deze ketting. Ik ben helemaal gek van statement necklaces. En deze kleurencombo is heel mooi. Perfect voor de zomer!

IMG_1396

Ook kreeg ik nog een verrassingsjuweeltje, dat Claudia zelf koos. Jammer genoeg is dit echt niet mijn ding, maar hé, super lief dat ze zoiets doet!

Ik kocht alles dus op de Facebook van Claudia Moeykens (klik!). Zij maakt alles zelf, wat echt super gek is en verkoopt alles aan heel redelijke prijsjes! Ik denk dat een paar oorbellen bijna altijd onder de €5 kost! Echt de moeite waard dus. Ik ontdekte haar omdat ik een keertje een paar oorbellen van haar had gewonnen. Dit is ondertussen zeker een half jaar geleden en ze zijn nog steeds in perfecte staat. Jammer genoeg gaat ze er mee stoppen. Maar nu verkoopt ze wel aventoe alles op haar pagina aan €1. €1 he!! Wanneer ze dit doet, vermeldt ze altijd op haar Facebook, dus hou het zeker in het oog! De bestelling komt ook super snel aan dus geen enkele reden om te twijfelen! Haast je wel, want nu is het, jammer genoeg: op=op.

Welke zijn jouw favoriet?

Liefs,

Kelsey

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s