BUDAPEST – PINK FLOWERS

IMG_9585

Hi there! Vol energie en met een hoop nieuwe herinneringen zijn we terug in ons klein landje na een fantastische citytrip naar Budapest! Alles was een beetje last minute maar we hebben er fantastische dagen opzitten. Het was echt perfect! We hebben zoveel mooie dingen gezien en hier wil ik jullie graag alles over vertellen dus zondag zal er een artikel online komen met alle do’s en don’ts -naar mijn mening- in Budapest! Ik kan al wel verklappen: de stad is zeker en vast de moeite! Dit staat jullie dus komende zondag te wachten. Vandaag laat ik jullie de eerste outfit zien die ik droeg in deze mooie stad, ik neem jullie via deze outfit al op een mini tour mee doorheen de stad -zonder namen te verklappen weliswaar-. Kijk snel verder!

Locatie 1: gebouw in centrum Budapest

DSC01653DSC01658DSC01659Mijn tip voor je outfits wanneer je op citytrip gaat: werk met laagjes. Bij sommige bestemmingen weet je reeds op voorhand aan welke temperaturen je je kan verwachten. In Hongarije kan dit schommelen, een beetje zoals in België, maar gelukkig niet zo extreem, haha! Wij hadden tijdens ons verblijf in Budapest niet zo’n warme temperaturen maar we hebben toch enkele keren volop van het zonnetje kunnen genieten! Ik ging dus voor een topje met een trui over en een leren vestje.

DSC01663

Mijn trui is trouwens nieuw. Ik was onlangs in de Primark in Gent en toen ik deze roze sweater zag moest ik hem gewoon hebben! Ik merk de laatste tijd ook dat ik best veel van Primark heb, maar hé, ik zal er gewoon echt mijn ding vinden zeker :D. Ik ben helemaal gek van truien zoals deze + van roze dus deze kon ik niet laten liggen en hij was nog geen €10 denk ik! Plus ik denk dat hij ook nog in andere kleuren te verkrijgen is.

DSC01664

Mijn topje is van Bershka, maar ik denk ondertussen zeker 2 jaar oud. Nog zo een winkel waar ik altijd mijn ding wel vind, haha! Ik vind de bloemenprint echt wauw! En hé girls: bloemenprintjes zijn weer totally hot voor deze zomer! Kan niet wachten!

DSC01666

Ik combineerde dit alles met mijn lichte jeansbroek van Pull&Bear. Pull&Bear is zo een winkel waar ik niet altijd iets vind maar wanneer ik er wél iets vind, ik het helemaal geweldig vind. Hun broeken zijn echt geweldig! Deze gaat al zeker 4 jaar mee en hij is nog steeds niet aan het minderen van kwaliteit.

Locatie 2: Pink Flower Tree

DSC01732DSC01733

Toen ik deze mooie boom zag, moest ik hier gewoon foto’s hebben. Toen vonden wij dit al best speciaal maar hoe verder we doorheen de stad gingen hoe meer we van deze tegenkwamen, echt gek, zo een verschil met ons miezerige België :D.

IMG_9541IMG_9542

Mijn beide outfits tijdens deze trip zijn gecombineerd met mijn -reeds veel vernoemde- Adidassen. Het zijn gewoon de enige schoenen die ik zolang kan verdragen en dus perfect zijn voor op citytrip te gaan!

Locatie 3: Donau

IMG_9502

Voor degene die dit nog niet wisten: Buda en Pest zijn twee aparte delen gescheiden door de Donau. En dit werd mijn 3e locatie. Je hebt hier een ongelofelijk zicht over beide delen. Daar lees je zondag nog veel meer over! Als tasje nam ik mijn roos tasje van Primark mee. Hier past mijn camera, portefeuille, selfie stick en gsm perfect in! Zelfs onze paraplu kon er nog mee in.

Ik ben echt helemaal verliefd op Budapest, dit zullen jullie zeker en vast nog merken in mijn volgende posts! Voor wie mij volgt op instagram (@kelseyroskam) heeft dit waarschijnlijk al gezien! ❤

Liefs,

Kelsey

Advertenties

3 gedachten over “BUDAPEST – PINK FLOWERS

  1. Pingback: Budapest – Fishnet panty’s | Kels Who Else?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s