Budapest – Fishnet panty’s

DSC01932

Hi there! Vandaag heb ik mijn tweede outfit die ik in Budapest droeg voor jullie klaar staan! Iets compleet anders dan de vorige die je hier vindt! Maar wederom super comfy en perfect voor een citytrip! Lees snel verder voor meer details ❤

DSC01928DSC01929

Eerst en vooral een kleine appreciatie naar de mooie locaties in Budapest! Deze foto’s zijn genomen op het Heldenplein! Ik vind ze heel mooi geworden.

DSC01933DSC01942

Mijn trui is van Brandy Melville, hij is lekker warm en super zacht! Ook is hij een beetje cropped dus perfect om te combineren met een hoge taille broek of met netkousen die zo deels te voorschijn komen.

DSC01935DSC01944

Mijn broek is van Pimkie. Ik ben echt helemaal gek van een boyfriend jeans! Hoe gemakkelijk deze zitten is ongelofelijk! Deze trend gaat al even mee maar kan nog steeds!

DSC01943DSC01952

De panty kocht ik bij Veritas. Ik vind deze perfect voor mij aangezien de gaatjes niet te groot en niet te klein zijn. Ze zijn perfect om onder een gescheurde jeans te dragen. Ze zorgen er ook voor dat je het warmer hebt en dit had ik niet verwacht!

DSC01949

Zoals ik in mijn vorige outfit post van Budapest reeds vertelde, is het belangrijk om gemakkelijke schoenen aan te trekken tijdens een citytrip. Daarom waren mijn Adidassen weer van de partij! Pfff lekker vuil ook van al dat wandelen!

IMG_9606Vest – Pimkie // Trui – Brandy Melville // Broek – Pimkie // Panty – Veritas // Schoenen – Adidas

Ik vind dit een geweldige outfit en ga hem zonder twijfel nog veel aantrekken! 

Liefs,

Kelsey

Advertenties

4 gedachten over “Budapest – Fishnet panty’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s