NEW BAG – PINKO INSPIRED

DSC02119

Hi there! Het is lang geleden maar eindelijk heb ik nog eens een nieuw tasje gekocht. Mijn nichtjes doen volgende week hun communie dus het kwam perfect uit! Zo kwam ik zeer toevallig op deze terecht en was ik op slag verliefd! Jullie herkennen hem misschien, maar…

DSC02121

Toen ik hem net kocht, had ik geen idee dat hij gebaseerd was op een tasje van een ander merk. So, sorry! Het merk PINKO staat blijkbaar gekend om de twee vogeltjes. Deze tasjes vind je hier! Ik kende het merk niet en had de tasjes ook nog nooit voorbij zien komen. Alleszins toch niet opgemerkt. Wat vrij raar is omdat ze zo geweldig zijn!

De tasjes van PINKO hebben wel een bepaalde prijsklasse. Een prijsklasse die voor de meeste studenten onder ons, not done is, jammer genoeg! Dus kwam het perfect uit dat ik dit tasje tegenkwam bij… Primark!! Ja jongens, de goedkope versie is gewoon te vinden bij Primark, en daar betaal je niet minstens €200 maar gewoon slechts €10!

Ze zijn te vinden in het zwart en in het lichtroze. Ik zou normaal nooit iets kopen wat zo uitdrukkelijk nagedaan is van een ander merk, maar ik wist het bij dit tasje echt niet. Ik ben er super blij mee want het heeft een heel classy look, is perfect voor mij aangezien mijn camera er in past, mijn GSM er bij, zakdoekjes en een kleine portefeuille! En dan heb ik zelf nog wat ruimte over. Aan de binnenkant zitten ook 2 aparte zakjes.

Dit tasje is dus nu te vinden bij Primark maar ik zou snel zijn moest je interesse hebben want deze zijn zo leuk dat ze de deur zullen uitvliegen! De outfit die ik gisteren droeg met dit tasje, zien jullie dinsdag online komen! Wie ook helemaal gek is van dit soort tasje maar er geen honderden euros aan wil spenderen, off to Primark! 

Liefs,

Kelsey

Ik kocht mijn tasje in de Primark in Gent, dus hier zijn ze zeker te vinden.
Advertenties

4 gedachten over “NEW BAG – PINKO INSPIRED

  1. Pingback: CASUAL BUT CHIQUE? | Kels Who Else?

  2. Pingback: Black with a touch of gold | Kels Who Else?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s